Пред Мариян Станков - Мон Дьо застана Камелия Тодорова. Тя

...
Пред Мариян Станков - Мон Дьо застана Камелия Тодорова. Тя
Коментари Харесай

Камелия Тодорова: Едва на 11 г. разбрах, че съм осиновена. И двамата ми съпрузи ме предадоха

Пред Мариян Станков - Мон Дьо застана Камелия Тодорова. Тя приказва искрено за детството и мъжете в живота й, които до един се оказват предатели.

" Животът ме научи най-вече на самообладание. Когато нещата вървят във прогресивен ред, всичко е елементарно. Когато обаче се закучат, тогава се връщащ изначало. Аз съм открит човек, само че се научих да вардя и отдалеченост от хората. Характерът ми е разнороден ", споделя певицата.

Тя е схванала, че е осиновена едвам на 11 години.

" Започнах да слушам приказки и се разрових в албумите на майка ми. Там открих мъж със сини очи, който не наподобява на татко ми. Отидох при баба ми и я помолих да ми опише всичко. Никога не съм желала да се срещна с биологичния си татко. Той се опита да се запознае с мен, когато се върнах от чужбина. Искаше да се срещне с децата ми, само че отхвърлих ", описа Камелия Тодорова.

Певицата към момента мечтае да срещне огромната обич.

" Досега това не ми се случи. Прекалено доста имам вяра на хората. И двамата ми съпрузи ме предадоха. Бащата на децата ми говореше, че аз съм го предала. Искаше да имаме отворена връзка. Виждаше децата на 2-3 месеца. Съжалявам, че не го напуснах по-рано. Той беше германец, само че се държеше като мохамеданин, на който трябваше да се подчинявам ", сподели още звездата.

Актрисата призна, че със Стефан Данаилов в действителност са се влюбили, до момента в който са снимали филма  " Търновската кралица ".

" И двамата имахме усеща, само че любовта ни не се придвижи отвън екрана. Който ми каже, че играейки в любовен филм, не се влюбва в колегата си – е измамник ", разяснява Тодорова.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР