Пред лицето на заплахата трябва на ново ниво на национална

...
Пред лицето на заплахата трябва на ново ниво на национална
Коментари Харесай

Христо Иванов: Пред лицето на заплахата трябва на ново ниво да консолидираме държавността

Пред лицето на опасността би трябвало на ново равнище на национална отговорност да консолидираме българската държавност. Това сподели съпредседателят на " Демократична България " Христо Иванов от парламентарната естрада по време на дебата за парите за правосъдната власт и във връзка със обстановката в Украйна, съобщи БГНЕС.

" Днес сме в изменена обстановка. На фона на това, че в действителност става дума за война и тази война не е война сред две страни - Русия и Украйна. Тази война е война, при която един деспот се пробва по всевъзможен начин, в това число бомбардировки против градове, в които има цивилно население, да ревизира следвоенния ред. Пред лицето на тази опасност би трябвало на ново равнище на национална отговорност да консолидираме българската държавност ", съобщи още Христо Иванов.

" Корупцията и неналичието на отговор на корупционните закононарушения са едни от порталите, през които враждебното въздействие на Кремълския режим, който се пробва да осъществя интернационалния ред, ще влиза в България. Ако не затворим този портал, това ще бъде още една мощна накърнимост на България в тази рискова обстановка ", сподели още Иванов.

Лидерът на " Да, България " разяснява и тематиката за парите за правосъдната власт.
" Има способи държавната наказателна политика и нейната успеваемост да бъде вкарана в руслото на съответни измерения, критерии и индикатори. Ще ви насоча към уеб страницата на Кралската прокуратура на Англия и Уелс. Там има забавен цикъл на обмисляне и отчитане на активността на прокуратурата в Англия и Уелс ", сподели още Христо Иванов.

По думите му дебатът, който се води през днешния ден, е значим. " Той е част от бюджетната процедура и правосъдната промяна, тъй като е част от усилието да се вкара по-голяма отчетност на прокуратурата. Това е част от проблематизирането на резултатите в използването на държавната наказателна политика от Прокуратурата. Тези резултати са неудовлетворителни ", сподели още Христо Иванов.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР