Пред игралната индустрия винаги има предизвикателства, които откриват перспективи. Новите

...
Пред игралната индустрия винаги има предизвикателства, които откриват перспективи. Новите
Коментари Харесай

Ангел Ирибозов: Новите технологии разкриват възможности пред игралната индустрия

Пред игралната промишленост постоянно има провокации, които откриват вероятности. Новите технологии дават нови благоприятни условия за бранша. Предимството на България са висококвалифицираните експерти.

Това съобщи в изявление на БГНЕС Ангел Ирибозов, ръководител на Асоциацията на игралната промишленост в България (АИИБ).

С него приказваме за провокациите пред бранша и вероятностите за по-нататъшното развиване на игралната промишленост.

" Пред игралната промишленост постоянно има провокации, които откриват вероятности. Новите технологии, изкуственият разсъдък и крипто разплащанията дават благоприятни условия за използване в другите сфери на игралната промишленост, с оглед отбраната на играчите от насърчаване на зависимости, както и виновното държание на уредниците. Технологиите се развиват и секторът се приспособява ", съобщи Ирибозов.
 Снимка 643194
Източник:

" Новите технологии дават нови благоприятни условия, само че остават провокации пред регулаторите за това по какъв начин да контролират средата, тъй че тя да бъде най-справедлива ", добави той.

Ангел Ирибозов акцентира, че АИИБ постоянно е държала да се прегледат всички ползи - на клиентите, потребителите, на бизнеса, страната и обществото като цяло, когато има спор за развиването на бранша.

" Това постоянно е била наша съществена цел от основаването на АИИБ преди повече 30 години ", съобщи ръководителят на АИИБ.

На въпрос на БГНЕС по отношение на преимуществата на България в бранша, Ирибозов означи, че това са висококвалифицираните експерти, които имаме.

" Много компании от бранша са избрали да развиват част от своите артикули в България. Има база за развиване на фрагментите, по едно и също време с новите технологии ", сподели още той.
 Снимка 643195
Източник:

Посланието на Ирибозов към българския бизнес и задграничните вложители е средата да бъде задоволително комфортна за развиването на подобен тип технологии и да има предвидимост.

" Всеки вложител търси предвидимост за 5-10 години напред, а не небалансирано деяние от фискална позиция или спомагателни правила. И без това има задоволително правила в България, които уредниците съблюдават. Средата на други места в Европейски Съюз я има и в България, само че ние имаме данъчно предимство пред други европейски юрисдикции. Това е от огромна изгода за развиването на промишлеността ", акцентира ръководителят на АИИБ в умозаключение.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР