Пред Dir.bg говорителят на ОД на МВР-Бургас Цветелина Рандева заяви,

...
Пред Dir.bg говорителят на ОД на МВР-Бургас Цветелина Рандева заяви,
Коментари Харесай

Полицията разследва насилие над момиче с белезници, ритано пред дискотека в Слънчев бряг

Пред Dir.bg представителят на ОД на МВР-Бургас Цветелина Рандева съобщи, че самите охранители са подали сигнал на полицията, а видеото е запечатало момента преди да дойде полицията. Снети са пояснения от тримата гардове на дискотета, както и от потърпевшата. Нейният другар обаче отхвърля да дава пояснения, посочи Рандева. 

Няма данни за телесна щета, е удостоверил медицинският обзор, който е бил изработен незабавно. Пострадалата не е подала и тъжба по случая, посочи представителят на полицията.

Двойката пострадали са се озовали в дискотеката след приложимост на огромно количество алкохол, като преди този момент са обиколили още две-три други заведения. Заради нападателно държание, най-много от страна на момичето, един от охранителите й е направил неведнъж забележка, а девойката е показала агреси, като даже го е наплюла.

След това защитата я извела пред заведението, поставили са й белезници и са подали сигнал на тел.112. По закона за частната охранителна активност те имат право да я задържат, до момента в който пристигна полицията, изясни Рандева.

Скрийншот: Facebook, Ивон Младенова

И двете страни в случая са с полицейско предизвестие. Предстои изземване и на видеозаписите от близките търговски обекти. Усилията на полицията са ориентирани към определяне на мъжа със сивото горнище, който, както се вижда и на видеото, рита и удря момичето. Той обаче не е с униформа на охранител.

В понеделник следва среща на проверяващите в Районната прокуратура в Несебър по отношение на по-нататъшната работа по случая и изясняване на детайлите по случая.

Скрийншот: Фейсбук
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР