Пред Българското национално радио Киряков посочи, че формациите са принудени

...
Пред Българското национално радио Киряков посочи, че формациите са принудени
Коментари Харесай

Даниел Киряков: Приликите между джипката и дивана са много ясни

Пред Българското национално радио Киряков уточни, че обединенията са принудени от събитията да се изолират краткотрайно или да дават витиевати отговори на другояче обикновени въпроси.

Факт съгласно информационния специалист обаче е едно - приликите сред " джипката " и " дивана " с включванията в неделя са доста ясни. ФрогНюз напомня, че точно в неделя от интернет се появи Слави Трифонов, който наруши мълчанието си и в " изявление " насочи остри реплики по адрес на Христо Иванов.

Всичко това обаче идва в подтекста на напрежението сред " Демократична България " и " ИТН ". Припомняме, че предходната сряда от парламентарната естрада Христо Иванов прочете декларация, в която съобщи, че поддръжка от страна на " Демократична България " за предстоящ кабинет ще има против деликатно селекциониран кабинет от персони, които притеглят доверие. Посочи, че групировката не предлага номинации, само че загатна имената на трима министри от служебното държавно управление - Асен Василев, Кирил Петков и Николай Денков.

Ден по-късно на трибуната излезе Тошко Йорданов, който атакува икономическия екип в служебното държавно управление. Йорданов видя предпочитание за интервенция по повод състава на бъдещия кабинет и по този начин напрежението стартира да пораства с всяка минала минута. В последна сметка Йорданов уточни, че " ИТН " остават отворени за договаряния, а топката е в полето на " Демократична България ".

В петък стана ясна кандидатурата на премиера - Пламен Николов, а рецензиите по негов адрес не закъсняха.

В неделя във видео изявление, оповестено във Фейсбук Слави Трифонов съобщи, че “Демократична България” желае постове, макар че твърди противоположното. Освен това групировката е четвърта политическа мощ и съгласно шоумена и водач на Има Такъв Народ няма право на сходни искания.

Последва реакция и от Христо Иванов, който съобщи, че изказванията за кадруване са цялостни неистини.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР