Пребитияткандидат за кмет на село Зидарово Христо Бардуковпроговори. Той разказа,

...
Пребитияткандидат за кмет на село Зидарово Христо Бардуковпроговори. Той разказа,
Коментари Харесай

Мълчаха и удряха: Зверски пребитият кандидат-кмет проговори за ужаса

Пребитияткандидат за кмет на село Зидарово Христо Бардуковпроговори. Той описа, че не познава нападателите си, защото били маскирани, само че били със едва телосложение.

„ Предполагах, че ще кажат нещо, с цел да мога да ги разпозная, само че те от самото начало просто си мълчаха и удряха . Физически бяха слаби, само че аз не съумях да отреагирам, с цел да оставя някаква диря “, сподели от болничната стая той, цитират отФлагман.бг.

Докато нападателите го налагали с палки, Бардуков си е мислил дали ще оцелее . За благополучие преди побоя той е разговарял с другар по телефона, който е чул какво се случва и безусловно след три минути бил при него и се обадил на тел. 112.

Бардуков е безапелационен, че това е предизвестие да не бъде деен в последните дни от акцията за локалния избор.

„ Аз ще бъда деен. Дори нямам самообладание да изляза на терен с всички обстоятелства за съперниците, ще ги изкарам на бял свят, хората би трябвало да знаят за кого ще гласоподават.

Избори под натиска на опасността не са избори. Не се намираме в Индия, а в европейска България. Явно Тихомир Янакиев си свърши добре работата и стабилизирайки Община Созопол, засегна ползи.

Да са живи и здрави, кметски стол няма да те направи човек, само че положителното дело ще те направи. Аз ще продължа напред и няма да се откажа.

Дота хора пристигнаха и изрекоха персонално користолюбие и поддръжка. Те ме познават добре и знаят какъв човек съм “, сподели още Бардуков.

Искам някой ден да погледна нападателите в очите и да ги запитвам за какво. Аз не злобея, няма защо. Бой не се връща, всичко друго – да, само че не и пердах .

Преживял съм доста произшествия. И това ще мине. Важното е да съхраним положителното в себе си “, добави още той.

Бардуков има голям брой пострадвания по цялото тяло, счупено ребро и е под наблюдаване поради подозрение за обиден бъбрек . Остава под наблюдаване в УМБАЛ-Бургас./блиц.бг

Целия диалог вижте във видеото:

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР