Празниците винаги са били повод близки и приятели да прекарат

...
Празниците винаги са били повод близки и приятели да прекарат
Коментари Харесай

Какво събра заедно Арнолд Шварценегер и Мария Шрайвър

Празниците постоянно са били мотив близки и другари да прекарат известно време дружно - колкото и надалеч да живеят едни от други. Дали за женитба, рожден ден или годишнина от паметно събитие - значимото е фамилията да бъде дружно.

В този съответен случай мотивът е 29-ия рожден ден на Патрик Шварценегер.

" Благодаря за пожеланията за рождения ми ден! 29! Това е полуда! Времето лети ", написа той към поредицата от фотоси, които показа в Instagram в понеделник, 19 септември.

А може би най-големият му подарък е събирането на родителите му Арнолд Шварценегер и някогашната му брачна половинка Мария Шрайвър. И не, не споделяме, че Арнолд и Мария още веднъж са дружно, а че участват на празника на сина си.

Виждаме ги тримата дружно - майка, татко и наследник, още на първата фотография от поредицата, която Патрик разгласява.

На втората Патрик е с другарка си Аби Чемпиън, с която са дружно от 2016 година, написа Fox News.

Мария Шрайвър също се похвали с празника, като показа прочувствен видеомонтаж с техни общи фотоси през годините. Към обявата си тя написа и дълъг текст, част от който гласи: " Честит, цветущ рожден ден, обичани мой @patrickschwarzenegger! Ти си необикновен наследник и аз те обичам толкоз доста. Ти си интелигентен, благ, любящ, грижлив, занимателен... Правиш света по-добър и осветяваш моя свят всеки ден. "

Арнолд Шварценегер и Мария Шрайвър са женени в продължение на 25 години и имат четири деца - Патрик, Кристофър, Кристина и Катрин. Журналистката подаде молба за бракоразвод през 2011 година, базирайки се на " непреодолими разлики ".

Шварценегер има и пето дете от някогашната си икономка Милдред Патриша Баена, на име Джоузеф.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР