Празниците са време за равносметка, рязане на торти и... прекаляване.А

...
Празниците са време за равносметка, рязане на торти и... прекаляване.А
Коментари Харесай

Празнично предозиране: Иван Гешев наряза торта с формата на парламента

Празниците са време за равносметка, рязане на торти и... невъздържание.

А за някогашния основен прокурор Иван Гешев те са всичко дружно - най-малко в случай че се съди последната му обява в обществените мрежи, на която той е сниман с разрязан сладкиш и обръщение: " Разглобка с каракулак ".

Самата торта е във формата на сегашната постройка на Народното събрание, т.е. някогашния Партиен дом, и с надпис: " 49-то " Народно " събрание/РАЗГЛОБКА (запазен е истинският правопис).



Отстраняването на Гешев от поста му с решение на Висшия правосъден съвет през юни 2023 година пристигна точно след негова конференция, на която той употребява израза " политически отпадък " по адрес на определените народни представители.

След напускането на системата той продължава да повтаря като мантра изказванието, че " ръководещата сглобка е политически отпадък, който би трябвало да бъде изметен ".

Очевидно това е било и посланието на " хепънинга " с тортата, което наподобява на неудобен и много просрочен отговор на друга политическа задявка със сладкарски творби.

Само преди няколко дни две торти с разрязани изображения на Паметника на руската войска предизвикаха бурно отвращение от страна на Българска социалистическа партия.

Те са били част от коледните тържества на ДСБ и " Да България " - едната е направена със фотография на остарелия монумент, който " чака " да бъде нарязан, а втората е с " глазура " от разпръснатите съставни елементи от 8-метровата фигурна група.

Откакто Гешев беше уволнен от правосъдната система и потегли да основава лична партийна платформа, постоянно употребява Фейсбук за многозначителни послания. Последното от тях беше - сякаш под претекст за деня на християнското семейство - в който той разгласи, че единствената работеща институция в страната било фамилията.

Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР