Празникът премина с много настроение и усмивки. В най-любимия ден

...
Празникът премина с много настроение и усмивки. В най-любимия ден
Коментари Харесай

Стотици деца и родители изпълниха Ботев парк в Козлодуй в деня на детето

Празникът мина с доста въодушевление и усмивки. В най-любимия ден за всяко дете бяха готови доста изненади за всички малчугани. И този път, първи юни беше с усет на сладолед и шоколад, само че имаше и доста други изненади и занимания за всички.
Машина за пяна, пейнтбол (стрелба с топки), кутия с изненади, захарен памук, пуканки, игра на топка и федербал, работилница за бижута, са част от новите атракциони, които Община Козлодуй приготви за Международния ден на детето. Цяла стена от балони с логото на празника и работилница за балонени фигурки посрещна децата на входа. Малките художници имаха опцията да творят с пръсти, тебешир и боички върху платна и на асфалт. В края на вечерта цялата алея се трансформира в пъстро платно от детските рисунки с тебешир. Само за секунди малчуганите се озоваваха измежду динозаври и еднорози в спонтанните фотостудия. Тези, които желаеха да са разнообразни за празника, имаха опцията да изрисуват своите личица. Работилницата за бижута провокира доста огромен интерес и задържа интереса на дребните създатели до самия завършек на празника. Всички те си потеглиха с направено украшение. Други пък се учиха да вършат цветя от хартия, които внасяха спомагателен цвят на празника. В известната игра „ Ловци на съкровища” се включиха всички, които желаеха да получат още една изненада и подарък. Те трябваше да си създадат фотография или да получат щемпел от трима обичани анимационни герои – Мики Маус, Мини Маус и Мечо Пух. Героите обикаляха три терена и чакаха своите търсачи. Вокална група „ Робинзон”, с началник Людмила Алексиева, откриха музикалната стратегия за празника. Изпълнителката Ева, от известното предаване „ Х фактор”, пък беше специфичната изненада за всички нейни фенове. Дневната заря и цветният прахуляк бяха кулминационната точка празника. За сигурността на децата, на входа на Ботев парк им бяха сложени гривни, на които родителите записаха телефонните си номера. А с цел да се ориентира в парка, всяко дете получи карта на атракционите. За удобството на всички искащи да са в парка община Козлодуй провежда безвъзмезден превоз. Представители на „ Център за социална подкрепа”, „ Център за поддръжка за личностно развиване – общински детски комплекс”, „ Местна комисия”, общински детски юношески парламент и доброволци станаха част от празника.
Община Козлодуй съумя да зарадва децата на 1-ви юни, Международния ден на детето, и с помощта на финансовата поддръжка на АЕЦ "Козлодуй " и "Косаня " ЕАД.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР