Празникът на Бузлуджа беше невероятен. Имахме гости от 5 балкански

...
Празникът на Бузлуджа беше невероятен. Имахме гости от 5 балкански
Коментари Харесай

Драгомир Стойнев: Избори ще има съвсем скоро, хората и бизнесът вече се готвят

Празникът на Бузлуджа беше необикновен. Имахме посетители от 5 балкански страни. Всички бяхме там и имахме въодушевление. Корнелия Нинова се забавлява като национален човек. Това сподели заместник-председателят на ПГ „ Българска социалистическа партия за България “ Драгомир Стойнев в ефира на БТВ.

„ Всички знаем, че това държавно управление няма да си изкара мандата”, акцентира той. „ Избори ще има напълно скоро, хората и бизнесът към този момент се готвят “, посочи Стойнев.

„ Това, че господин Борисов не може да изкара един цялостен мандат, не е проблем на Българска социалистическа партия, а на ГЕРБ”, сподели Стойнев във връзка думите на премиера, че 3 пъти им дава късмет да ръководят.

„ Липсваше ни суджукът на ГЕРБ”, сподели Стойнев пък във връзка на изявлението на Борисов Българска социалистическа партия да си „ хапнат и пийнат” на Бузлуджа – „ те обичат”.

Във връзка с пожара в „ Царските конюшни” Стойнев допусна, че задачата е парцелът е да бъде съборен, с цел да се построи нова постройка на негово място, и това се прави по незаконен метод.

По мотив клипа, на който водачът на социалистическата партия танцува на ритмите на Горан Брегович, Стойнев разяснява, че като национален човек Корнелия Нинова се е забавлявала по този начин, както й идва от вътрешната страна.

„ Когато сме всички дружно, членовете и симпатизантите, в действителност атмосферата е неописуема. Не считам, че е станало нещо неприятно. Просто хората видяха Корнелия Нинова освен като водач на най-голямата опозиционна партия, а и като един естествен човек, който се забавлява”, означи Стойнев.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР