Празничните празнуващи нарекоха най-големия немски коледен базар в Обединеното кралство

...
Празничните празнуващи нарекоха най-големия немски коледен базар в Обединеното кралство
Коментари Харесай

Бира и хотдог на най-големия германски коледен базар в Обединеното кралство струват повече от полет до Франкфурт

Празничните празнуващи нарекоха най-големия немски коледен базар в Обединеното кралство като „ машинация “, откакто цената на бира и хотдог възлиза на повече от полет до Франкфурт.

Британците, които неотдавна посетиха коледния базар във Франкфурт в Бирмингам, споделиха, че събитието е станало „ прекомерно скъпо “, като лека закуска и пиво костват колосалните £20. Въпреки високите цени, посетителите споделиха, че са „ много разочаровани “ от деня си на открито и споделиха, че атмосферата е „ плоска “.

Някои от рисковите цени включват две пинти щайн немска пшенична бира Hofbrau, която е разгласен за £12,50, до момента в който 19-инчов Bratwurst е на цена от £8, а торбичка кашу е обозначена като зашеметяващите £9. Само тези три продукта костват общо £29,50 - съвсем двойно повече от цената на полет на Ryanair до Франкфурт през януари за £16,99. Друг щанд на пазара продава 10 приблизително огромни Нюрнбергски джинджифилови бисквити за £24,90, до момента в който покрити с шоколад marshmallows са избрани на £1,50 всеки или £15 за ку...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР