Правят мед за Лили Иванова в кошери, сглобени от стари

...
Правят мед за Лили Иванова в кошери, сглобени от стари
Коментари Харесай

Родопчани трогнаха примата Лили Иванова с безценен дар

Правят мед за Лили Иванова в кошери, съединени от остарели военни сандъци.

Самата звезда се похвали в обществените мрежи, че е получила скъп подарък от Родопите – няколко буркана със сладкия балсам. Те идват чак от пчелин във високопланинското село Равногор, ситуирано близо да Брацигово.

Кошери

Кошерите са съединени от остарели военни сандъци, останали още от времето на социализма. В мрежата даже има видео по какъв начин ги майсторят. Там ясно се отбелязва, че тези сандъци са правени от същинско дърво и са доста здрави, а също, че в днешно време е много мъчно да се откри сходно качество на материала.

Кошерите се намират на място, което е ситуирано на повече от 1300 м надморска височина, оповестява " Телеграф “. Преди време НАСА дефинира района като един от най-чистите в Европа и елементарен за наблюдение на звездите даже с невъоръжено око. В същото време родни уфолози споделят, че тук е идеално пространство за кацане на извънземни. С легенди и митове или без тях, само че климатът в действителност е неповторим.

Мястото е прохладно и най-малко по 15 пъти дневно се сменят теченията, което прави въздуха доста чист. Тук виреят неповторими родопски билки, които пък от своя страна са обект на пчелите, даващи по този начин обичания от Лили Иванова мед.

Равногор

Справка на медията сочи, че село Равногор, откъдето идват бурканите с мед на Лили, е мястото тъкмо под връх Света Неделя. 

Той е с формата на пирамида. А както е известно, тъкмо пирамидите се считат за едни от най-силните енергийни места на планетата. Така че в този мед може да има намесени и други сили, с изключение на забележимата природа. Иначе в близост е цялостно с всевъзможни билки, има доста иглолистни растения. Животните също са в обилие. Местността е гориста.

Сладко

Знае се, че Лили Иванова от години употребява много мед и това е съвсем единственото сладко нещо, което употребява. Тя даже по време на концерти си хапва по някоя и друга лъжичка медец. Що се отнася до самата лъжичка, тя нормално е сребърна поради позитивната сила, която този метал носи на нашата най-голяма звезда.

Запознати настояват, че с изключение на мед Лили употребява и други пчелни артикули като прашец. Има и непотвърдени сведения, че дори пие пчелно млечице. Певицата доста се грижи за формата си, като всяка уважаваща се звезда, а медът е едно от главните средства за поддържането й.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР