Православен концерт ще се състои днес в старинния храм “Света

...
Православен концерт ще се състои днес в старинния храм “Света
Коментари Харесай

Православен концерт днес в храма Света София

Православен концерт ще се състои през днешния ден в старинния храм “Света София-Премъдрост Божия ” по случай Деня на независимостта. Концертът ще е през днешния ден от 18 часа в храма на центъра на София до храм паметника „ Александър Невски “.

Изявата е под мотото " С Нами Бог ".

Участие в концерта ще вземат детски църковен хор “Свети Серафим Софийски ”, младежка хорова шапка при Националното музикално учебно заведение “Любомир Пипков ”, разбъркан хор при древен храм “Света София - Премъдрост Божия ”, архитект Пламен Мирянов.

Входът е свободен, уредниците канят софиянци и посетители на София да се причислят към божествената музика.
Подкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР