Правителството се провали в управлението на страната. Те са популисти

...
Правителството се провали в управлението на страната. Те са популисти
Коментари Харесай

Мустафа Карадайъ: Управляващите се занимават с реваншизъм, а не с проблемите на хората

Правителството се провали в ръководството на страната. Те са популисти и разделят българското общество

Кметове на обитаеми места, общински съветници и членове и симпатизанти на Движение за права и свободи от област Стара Загора бяха на посещаване в Народното събрание по покана на зам.-председателят на Движение за права и свободи Халил Летифов.

"Единствено Движение за права и свободи се грижи за престижа на най-високия орган в страната - Народното събрание. Правителството се провали в ръководството на страната. Те са популисти и разделят българското общество ", показа Халил Летифов.

Гостите разясниха, че изходът от политическата и икономическата рецесия в страната са предварителните избори. Управляващите час по-скоро би трябвало да си отидат, безапелационни бяха кметовете.

"Дали ще създадат държавно управление с третия мандат или не, ние няма да живеем по-добре ", сподели водачът на ДПСМустафа Карадайъ.

"Те се занимават с реваншизъм, а не с проблемите на хората. Ние желаеме да градим дружно, те идват с философията да разрушават. Гледат на съперника като на зложелател, трансформират терена на политиката в полесражение. Тези инцидентни минувачи в политиката ще създадат пакостите и ще си заминат. А ние ще останем и ще се чудим по какъв начин сме го позволили и какво оставяме на децата си ", разяснява още Карадайъ.

Лидерът на Движение за права и свободи съобщи, че ръководещите в оставка не се занимават с проблемите на хората – галопиращата инфлация и високите цени, енергийната рецесия, а единственото, което ги вълнува е да назначат Рашков за началник на КПКОНПИ.

"ДПС има дълг да пази стабилността и сигурността на България, с цел да осигурим бъдеще на нашите деца ", сподели в умозаключение Мустафа Карадайъ.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР