Правителството реши да предостави за безвъзмездно управление на администрацията на

...
Правителството реши да предостави за безвъзмездно управление на администрацията на
Коментари Харесай

„Дондуков“ 1 ще управлява „Бояна“ и „Кричим“

Правителството реши да даде за безплатно ръководство на администрацията на Министерския съвет резиденция “Бояна ”, а стопанство “Кричим ” – на “Югозападно държавно дружество ” Директива за птиците – гр. Благоевград. Двата обекта все още се стопанисват от Националната работа за защита при президента на Република България, само че са с отпаднала нужда и не са свързани с главната активност на службата, се споделя в държавното решение. Имотите са със статут на обществена държавна благосъстоятелност.

Двата обекта все още се стопанисват от Националната работа за защита (НСО), само че не са свързани с главната активност на службата.

Резиденция “Бояна ” е със застроена повърхност от 1027 кв. м и е нужна за осъществяване на дейностите на администрацията на Министерския съвет. Стопанство “Кричим ” се намира в землището на село Куртово Конаре, община Стамболийски, и включва общо 24 парцела с друга повърхност. От държавната пресслужба напомнят, че а територията на стопанството се намират здания монументи на културата – Двореца “Кричим ” и “Австрийската къща ”, които са със статут на недвижимо културно завещание.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР