Правителството отпусна допълнителни 157 998 422 лева по бюджета на

...
Правителството отпусна допълнителни 157 998 422 лева по бюджета на
Коментари Харесай

Правителството реши са отпусне близо 158 млн. лв. за изпълнение на инфраструктурни проекти


Правителството отпусна спомагателни 157 998 422 лв. по бюджета на Министерството на районното развиване и благоустройството за 2018 година за осъществяването на редица инфраструктурни планове.

Средствата ще бъдат употребявани за разплащане по обекти, изпълнявани по стратегиите на Агенция „ Пътна инфраструктура “ през 2018 година, които са от значим държавен и публичен интерес за развиване на пътната инфраструктура и повишение на сигурността на придвижване. Сред тях са реконструкцията на първокласния път Слънчев бряг - Бургас, обходният път на гр. Ахелой и Пловдив - Асеновград, осъществени превантивни поправки, премахване на вреди, слагане на пътни знаци, монтиране на мантинели, полагане на маркировка и други. Предвидени са и средства за настоящ ремонт и поддържане на пътната инфраструктура, оповестиха от пресцентъра на Министерски съвет.

Пътната инфраструктурата на страната е от изключително значимо значение за нейната стопанска система и разцвет. Модернизацията на пътната инфраструктура е причина за ефикасното консолидиране на републиканската пътна инфраструктура към общоевропейската инфраструктура.
Източник: 3e-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР