Правителството обяви имот – публична държавна собственост за частна държавна

...
Правителството обяви имот – публична държавна собственост за частна държавна
Коментари Харесай

Правителството се разпореди с имоти

Правителството разгласи парцел – обществена държавна благосъстоятелност за частна държавна благосъстоятелност. Имотът, намиращ се в град Троян, ул. "Генерал Карцов " № 120, съставлява независим обект с обща повърхност 144 кв. м, 1/2 от независим обект с повърхност 13 кв. м и съответните идеални елементи от правото на градеж върху терена. Поради отпаднала нужда за Регионалната здравна ревизия – Ловеч, парцелът минава в ръководство на Областната администрация на област Ловеч и ще се употребява за облекчаване на административните ѝ потребности, оповестиха от пресслужбата на кабинета.

От частна на обществена държавна благосъстоятелност се трансформира статутът на различен парцел и се дава безплатно за ръководство на Националната спортна академия „ Васил Левски. Имотът се намира в град Несебър, околност „ Акротирия “ и съставлява апартамент с обща повърхност 75,53 кв. м. Той ще се употребява за настаняване на представители на НСА, участващи в разнообразни образования на деца, възпитаници и студенти във Водна образователна спортна база на НСА "Васил Левски “ "– гр. Несебър. Средствата за поддръжката на парцела ще бъдат обезпечени от бюджета на НСА.

Ето какво ще вземат решение министрите на следващия ден

Правителството също по този начин даде единодушие за продажбата на шест парцела - частна държавна благосъстоятелност, предоставени за ръководство на Министерството на защитата. За ведомството и Българската войска парцелите са с отпаднала нужда. Имотите се намират в общините Монтана, Хасково, Елхово и Нова Загора.

За обществена държавна благосъстоятелност бяха оповестени 10 парцела, ситуирани на територията на с. Момина клисура, община Белово, област Пазарджик. Правителството даде безплатно тяхното ръководство на Национална компания "Железопътна инфраструктура ". Това ще разреши реализацията на обект "Модернизация на железопътната линия София-Пловдив: жп сектори София-Елин Пелин и Елин Пелин-Септември ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР