Правителството не може да се намеси в работата на телекомите“,

...
Правителството не може да се намеси в работата на телекомите“,
Коментари Харесай

Денков: Държавата не може да се меси на телекомите. Фермерите имат частично право в исканията си

„ Правителството не може да се намеси в работата на телекомите “, съобщи по време на блицконтрола в Народното събрание министър председателят Николай Денков.

Той беше запитан от водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова „ какви дейности ще се одобряват по отношение на индексирането на таксите от страна на мобилните оператори “?

По думите на Денков когато има подписани контракти, разпоредбите по тях би трябвало да се съблюдават, държавното управление не можело да се намеси, а единствено контролните институции. Правителството щяло да приказва с тях, с цел да са по-активни в инспекциите.

„ Има напрежение във връзка с фермерите в цяла Европа поради нестабилната икономическа среда, някой терзания са основателни, други като вноса от Украйна да вземем за пример не са “, уточни още Денков във връзка с митингите на фермите в Европа и дали у нас се зараждат такива.

„ Търси се решение на европейско равнище да отпаднат някой от екологичните условия, на национално равнище се търсят средства, с цел да се поддържат фермерите. Преглеждаме бюджета на Фонд “Земеделие ”, с цел да забележим какви средства можем да осигурим, в неделя ще ги представим. ”, сподели Денков пред депутатите.


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР