Правителството на Венецуела ще приеме редица икономически и дипломатически мерки

...
Правителството на Венецуела ще приеме редица икономически и дипломатически мерки
Коментари Харесай

Венецуела ще отговори на САЩ с икономически и дипломатически мерки

Правителството на Венецуела ще одобри редица стопански и дипломатически ограничения за отбрана от натиска на Съединени американски щати. Това заяви изпълнителният вицепрезидент на южноамериканската република Тарек Ел Айсами след съвещанието на държавния Съвет за защита, съобщи БГНЕС.
По негови думи, участниците в срещата са взели решение да " вкарат механизъм за икономическа отбрана на Венецуела ", който да подсигурява " цялостния суверенитет на страната в региона на енергетиката " и да противодейства на " икономическата война и протест. "
Освен това управляващите имат намерение да " сформират и проект за отбрана на дипломатическата сфера, който да предизвестява хората по света и да афишира маневрите и дейностите, ориентирани към подкопаване на конституционната и демократична непоклатимост във Венецуела. " Каракас даже възнамерява да изпрати делегация в Организация на обединените нации, водена от министъра на външните работи Самюел Монкада и ръководителя на Националния изборен съвет Тибисай Лусена.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР