Правителството на Украйна забрани вноса на някои руски стоки от

...
Правителството на Украйна забрани вноса на някои руски стоки от
Коментари Харесай

Правителството на Украйна забрани вноса на редица руски стоки

Правителството на Украйна забрани вноса на някои съветски артикули от 10 април. Указът е оповестен на уеб страницата на държавното управление.
Списъкът със неразрешени артикули включва пшеница, слънчогледово масло, перилни препарати, както и разнообразни типове хартия (вестникарска хартия, занаятчийска хартия, тоалетна хартия) и артикули, направени от нея (картон, елементарни и козметични салфетки, кърпички за ръце и покривки).
 Киев: Украйна е подготвена за участие в НАТО Киев: Украйна е подготвена за участие в НАТО
Главнокомандващият въоръжените сили на Украйна Руслан Хомчак съобщи, че украинските военни са подготвени за участие в НАТО на 8,5-9 точки о...
Освен това описът включва пробивни принадлежности, колички, оси, колела и техните елементи.
Икономическите връзки сред Русия и Украйна се утежниха през 2015 година, когато Киев анулира зоната за свободна търговия в границите на Оперативно-наблюдателно дело и стартира да постанова ембарго на съветските артикули. Списъкът с ограничавания последователно се уголемява.
Москва също наложи възбрана за импорт на украински артикули, а също по този начин ограничи преноса през нейна територия.
 
 Украйна ще загуби три региона, в случай че настъпи в Донбас Украйна ще загуби три региона, в случай че настъпи в Донбас
Украйна рискува да загуби нови земи, в случай че се реши на силов сюжет за разрешаване на спора в Донбас. По-специално Киев може да загу...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР