Правителството на Обединеното кралство ще проведе днес спешно заседание на

...
Правителството на Обединеното кралство ще проведе днес спешно заседание на
Коментари Харесай

Великобритания свика спешно кризисно заседание за стратегията си спрямо Ивицата Газа

Правителството на Обединеното кралство ще организира през днешния ден незабавно съвещание на комитета си за реакция на рецесии (КОБРА), с цел да разиска своята тактика и метода си към протичащото се в Ивицата Газа и спора на Израел с радикалното палестинско придвижване " Хамас ". Това съобщи Ройтерс, като се базира на изказване на вицепремиера Оливър Даудън пред радио " Таймс ", представена от Българска телеграфна агенция.

Англия упорства за филантропична пауза в спора, с цел да се разреши на английските жители в Ивицата Газа да изоставен безвредно анклава и за освобождение на заложниците на " Хамас ", които са жители на Обединеното кралство.

" Ще обсъждаме въпроса за заложниците, по-цялостната картина на обстановката в района и (...) филантропичната помощ ", сподели в настрана изявление за телевизия " Скай нюз " Даудън, който ще ръководи съвещанието.

На съвещание на английския парламент в понеделник министър председателят Риши Сунак, който неотдавна посети Близкия изток, сподели, че държавното управление му ще даде спомагателна филантропична помощ за популацията в Ивицата Газа, която ще бъде в размер на 20 милиона английски лири.

Снимка: БГНЕС
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР