Правителството на Нюфаундленд и Лабрадор отваря офис в Полша, за

...
Правителството на Нюфаундленд и Лабрадор отваря офис в Полша, за
Коментари Харесай

Канадска провинция отвори офис в Полша, за да помогне на украински бежанци да се преместят зад Океана

Правителството на Нюфаундленд и Лабрадор отваря офис в Полша, с цел да помогне на украинците, бягащи от войната на Русия в Украйна, да се реалокират в най-източната провинция на Канада.

Премиерът Андрю Фюри сподели, че офисът във Варшава ще работи с канадското посолство, с цел да помогне на украинските бежанци да се ориентират в процеса по пренасяне в провинцията.

" Искаме да сме сигурни, че хората, които са били принудени да изоставен домовете си в Украйна, знаят, че Нюфаундленд и Лабрадор са резистентен вид за тях, с цел да дойдат със фамилиите си ", сподели той.

Офисът във Варшава ще бъде продължение на украинското бюро за поддръжка на фамилията в провинцията, което започва на 2 март, с цел да помогне на жителите да доведат свои близки от Украйна в канадската провинцията, стана ясно от думите на Фюри.

От провинцията споделят, че офисът ще организира осведомителни сесии за имиграционни стратегии и услуги за поддръжка, предлагани от провинцията и ще помогне за свързването на украинците с работодателите в Нюфаундленд и Лабрадор.

Отава съобщи, че Канада ще одобри безграничен брой украински бежанци, които ще могат да останат в страната до три години, до момента в който решат идващите си стъпки.

Федералният министър на имиграцията Шон Фрейзър сподели преди две седмици за молбите за украински бежанци няма да имат проби за познание на език и да са съобразени с потребностите на пазара на труда.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР