Правителството на Кирил Петков не посмя да направят нищо за

...
Правителството на Кирил Петков не посмя да направят нищо за
Коментари Харесай

Борисов: Доверието ни в не коалицията е спаднало до ледена епоха

Правителството на Кирил Петков не посмя да създадат нищо за Украйна, освен това – хвалеха се, че нито един патрон не е е отишъл за Украйна “ сподели ръководителят на ГЕРБ Бойко Борисов, който е в Плевен, с цел да открие районната академия на Младежи ГЕРБ в града.

„ Вчера задочно министър Тодор Тагарев ми е дал отговор, а сутринта ми е написал смс. Аз регистрирам това като бързане преди визитата на Денков в Украйна, с цел да могат да се похвалят с нещо свършено, написа „ 24 часа “.

Вчера Тагарев споделил, че изпращането на БТР-ите не било негова отговорност “, отсече Борисов.

„ Нашите съперници ни нападат, че сме дали оръжие за Украйна, а то още си е в България. Ако ми дадат същия доклад и че през вчерашния ден са правили Министерски съвет, с цел да ни кажат, че нещо се упреква, а те не се свършили главните неща, няма по какъв начин да накарам 69 депутата да гласоподават за подобен министър “, добави Борисов.

Ние сме в прелестна информационна връзка с Тагарев, добави още той.

До понеделник-вторник чакам Денков и Габриел да създадат обзор на министрите и да дават на партиите доклада за свършената работа. Абстрахираме се кой от коя партия е, тъй като ние имаме единствено едно министерство “, сподели от Плевен водачът на ГЕРБ.

„ Има към момента някаква връзка сред нас в (не)коалицията, само че доверието е паднало до ледена ера и не съм оптимист, тъй като тяхната тактичност е ясна. Внимателно слушах лекция на Кирил Петков от Харвард, по какъв начин се реализират цели и той се оправя брилянтно сега с това. Според образованието се слага една алена линия и казваш, че по никакъв метод няма да отстъпиш. И вкарваш всички медии, представители, анализатори да спорят на процедура по една на процедура несъществена тематика. Петков е брилянтен пълководец да принуди съперника му да върви по неговата свирка “, счита Борисов.

„ Петков има всичко и желае още. Държат се като в предизборна акция, все едно до момента не сме им подкрепяли кабинета “, сподели той

„ Ако не беше тази лекция, която ми изнесе Кирил Петков, може би нямаше да се усетя. По един брилянтен метод ми взе всичко. И като каже в този момент: „ Добре, ето, оставете си Габриел външен министър… “ Но тогава, в случай че те имат финансите – ние би трябвало да имаме най-малко в организациите 50:50. Областните шефове – 50:50 и така нататък И ние ще ги продължим тези диалози. На пръв взор доверчив меморандум, малко притискащ ГЕРБ, само че той е за пред публиката и си изиграва своята роля. Да им кажа идващия ни ход, ние в учебното заведение в Банкя, също сме се учили да не се огъваме. Като кажат това, ние ще отидем на втората част на меморандума – 50:50 всички министерства. Министър – зам.-министър! “, сподели Борисов.

Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР