Правителството на Исландия е информирало руския посланик в Рейкявик, че

...
Правителството на Исландия е информирало руския посланик в Рейкявик, че
Коментари Харесай

Исландия прекратява временно всякакви отношения с Кремъл

Правителството на Исландия е уведомило съветския дипломат в Рейкявик, че краткотрайно прекратява всевъзможни двустранни отношение с Кремъл в символ на взаимност с Англия и други западни страни в отговор на химическата офанзива в Солсбъри, заяви ТАСС.

Това е съобщил на съветския дипломат в страната министърът на външните работи Гудлейгур Тор Тордарсон

" До изясняване на обстановката се анулира целият двустранен разговор на високо ниво с управлението на Русия. Съответно, исландски публични лица няма да рприсъстват и при откриването на Световното състезание по футбол в Русия ", е съобщил съветският дипломат в Исландия Антон Василиев.

Припомняме, че в поддръжка на апела на Англия за експулсиране на съветски дипломати, които са свързани с разузнаването на Москва, такова решение взеха Германия, Франция, Полша, Литва, Чехия, Дания, Испания, Италия, Холандия, Унгария, Латвия, Румъния, Финландия, Хърватия, Швеция, Естония, Украина, Канада, Албания. Норвегия и Македония.

Съединени американски щати изгонва 60 души, които се намират в страната под прикритието на дипломатическата работа, само че Вашингтон разполага с информация, че те са чиновници на съветското разузнаване.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР