Правителството да обяви данъчна ваканция за бизнеса и пряко подпомагане

...
Правителството да обяви данъчна ваканция за бизнеса и пряко подпомагане
Коментари Харесай

Корнелия Нинова: Настояваме затварянето да върви с незабавни...

Правителството да разгласи данъчна почивка за бизнеса и директно подкрепяне с несъмнено сума месечно на всички семейства
„ Дотук се стигна заради некадърно, безредно и непоследователно ръководство на рецесията от държавното управление на Борисов. В целия свят виновните държавници афишират локдаун дружно с обезщетителни стопански и обществени ограничения. Само българското държавно управление не го прави. Настояваме за незабавни ограничения. Никой не би трябвало да бъде оставя самичък. Правителството незабавно да разгласи данъчна почивка за бизнеса и директно подкрепяне с несъмнено сума месечно на всички семействата “, разяснява Корнелия Нинова в Лом по време на среща със социалисти и симпатизанти. Лидерът на Българска социалистическа партия направи коментара минути откакто стана ясно, че от идния понеделник ръководещите вкарват локдаун у нас.

Председателят на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова по-рано посети и беседва с служащите и мениджърския екип на „ Силпа “ ООД в Лом. Пред тях Нинова съобщи, че в тази тежка обстановка за всички най-важното е здравето и работните места. Тя напомни, че Българска социалистическа партия има направен специфичен Закон за Севрозапада, предусещащ целенасочена държавна политика и помощ за най-бедния район освен у нас, само че и в Европейски Съюз.

Във компанията работят 140 индивида, сдружението е на пазара от 2004 година и е профилирано в направата на произведения от ламарина и пластмаса.

Продължава обиколката на водача на българските социалисти из Северозападна България, не престават и срещите на Корнелия Нинова със съпартийци и поддръжници през днешния ден в Берковица, Медковец и Монтана.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР