Правителство трябва да има. От бедствието Асен Василев във финансите“

...
Правителство трябва да има. От бедствието Асен Василев във финансите“
Коментари Харесай

Борисов: Правителство трябва да има, от бедствието „Асен Василев във финансите“ ще се излезе най-трудно

Правителство би трябвало да има. От бедствието „ Асен Василев във финансите “ ще се излезе най-трудно. Това разгласи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов на брифинг в централата на партията. На него участваха още Томислав Дончев, Кирил Ананиев, Деница Сачева и Делян Добрев.

„ Ако сме в ръководство всеки, който не желае да убива и да бъде убиван, ще има леговище в България “. Това съобщи Борисов са по отношение на ескалацията на напрежението сред Русия и Украйна и предстоящата вълна от бежанци. Той разгласи, че извършените в Украйна рефрендуми  „ в никакъв случай няма да се съгласим да бъдат приети “. Те са невалидни и непризнати, безапелационен бе той.



„ На всички им е ясно в какво положение е страната. Но по-лошо е това, което се случва за първи път след Втората международна война – експанзията на Русия в Украйна. Безсмислена, кръвопролитна и от ден на ден се задълбочава този спор. Частичната готовност в Русия довежда до хиляди мъже да бягат от там “, заключи някогашният министър председател.

„ Относно фарсът, наименуван референдуми, които се организираха в Донецк, Логанск, Херсон, Запорожие. Рефрендуми, които в случай че ГЕРБ взе участие в ръководство
в никакъв случай няма да се съгласим да бъдат приети.
Те са невалидни и противозаконни. Това е позицията на партията “, безапелационен бе той.

На срещите, които организираме всички са разтревожени от войната, която се води близо до нашите граници, уточни зам.-председателят на ГЕРБ Томислав Дончев.

„ Продукт и на отрицателните процеси в Европа, и на аматьорското ръководство в България, войната тревожи всички. Всички чакат мъдрост от политическите сили, с цел да не се генерират спомагателни опасности пред националната сигурност. Втората съществена тематика е и нуждата от сформирането на умело,
съответно държавно управление с съответна парламентарна поддръжка.
За да може да води страната в тези спешни времена “, добави той.

Борисов означи и саботажите по „ Северен поток “ и е угрижен от сходни саботажи и по нуклеарната централа в Запорожие. „ Заканите за нуклеарна война могат да бъдат обиколени по този метод, по тази причина съм толкоз обезпокоен. Тогава територията на Украйна, Румъния и България, зависи къде ще духне облакът. Но във всички случаи това ще е злополука за стопанската система, туризма, здравето на нашите страни “, съобщи той.

И упрекна предходния постоянен кабинет за
„ чадъри “ по границата, които са довели до бедствено състояние
в  3 огромни области – Ямболско, Хасковско и Бургас. Такова, че планините са цялостни с мигранти, възмути се той.

От бедствието Асен Василев във финансите ще се излезе най-трудно, счита експремиерът. Можем да излезем от тези рецесии, ние сме показвали, че можем, добави още той.
„ Правителство би трябвало да се направи. ГЕРБ не прави взаимни отстъпки
и тези които пробутват корупцията като тематика, да припомня. Българска социалистическа партия от алените мобифони до какво ли не, заменки и подобни… „ Да, България “ или ДСБ, ми разбойническата приватизация, Мистър 10%, кръга „ Агнешки главички “, те ли са за образец? Или ПП-тата с Gemcorp, с горивата или с какво ли не още? “, попита водачът на ГЕРБ.

„ Партиите, които могат да работят с нас или ние да поддържаме, би трябвало да са за това, което изброих – диверсификация за нуклеарното гориво, от „ Газпром “, за горивата, F-16 да се довърши договорката с ескадрилата. И непризнаване на референдумите. Това са полезности. Това сме ние. Това са нашите разграничителни линии “

На срещите, които организираме всички са разтревожени от войната, която се води близо до нашите граници, уточни зам.-председателят на ГЕРБ Томислав Дончев.

„ Продукт и на отрицателните процеси в Европа, и на аматьорското ръководство в България, войната тревожи всички. Всички чакат мъдрост от политическите сили, с цел да не се генерират спомагателни опасности пред националната сигурност. Втората съществена тематика е и нуждата от сформирането на умело, съответно държавно управление с съответна парламентарна поддръжка. За да може да води страната в тези спешни времена “, добави той.

Източник: 24 часа
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР