Правителство трябва да има, но не може. България се лута

...
Правителство трябва да има, но не може. България се лута
Коментари Харесай

Андрей Райчев: Политическата класа с ужас гледа как наесен ще трябва да ходим два пъти на избори

" Правителство би трябвало да има, само че не може. България се лута сред би трябвало, само че не може. Но се лута не политическата класа, а електоратът. Политическата класа е доста изтощена, макар че не се издава. С смут гледа по какъв начин наесен ще ни чакат два пъти избори, тъй като законът не разрешава да има локални и парламентарни избори по едно и също време ".

Това сподели пред социологът Андрей Райчев.И добави, че политиците желаят да създадат коалиция, само че не смеят поради боязън от електората.

" България е прехарчила, има едни 10 милиарда, които стърчат в бюджета и няма по какъв начин да се платят. Пенсиите, заплатите са надути до степен, че България не може да ги създава. Следователно новият министър-председател би трябвало да излезе и да каже - " момчета, има проблем, замразяваме това, махаме това ".

Друг боязън е войната, тъй като България е прифронтова страна с извънредно неприятна вероятност спорът да се принесе в Приднестровието. И с извънредно неприятния факт, че Китай пое Русия на буксир. Тази война ще продължи безпределно. Путин прави ужасяваща услуга на своята страна, тъй като тя се трансформира във втория Виетнам. Напът е това място да се трансформира във безконечен абсцес. Заради това нашите съдружници споделят - би трябвало непоклатимост. Това изисква от нас консенсус ", акцентира Андрей Райчев.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР