Правителство без ГЕРБ може да има само в коалиция между

...
Правителство без ГЕРБ може да има само в коалиция между
Коментари Харесай

Иван Бакалов: Ако Слави Трифонов сложи прът в колелото на новия парламент, общественото недоволство ще го смачка докрай

" Правителство без ГЕРБ може да има единствено в коалиция сред четири партии - Политическа партия, Българска социалистическа партия, Има Такъв Народ, Демократична България. Една от тях в случай че се отдръпна, няма болшинство от 121, мандатът отива в ГЕРБ, а по-късно отново в Българска социалистическа партия.

От Има Такъв Народ към този момент се чу, че не желаят Кирил Петков за министър. Това ще рече, че мандатът отива по-нататък по веригата. То не е като да предложиш Николай Василев за министър председател. То е все едно Политическа партия да изискат Тошко или Слави да се отдръпват.

А Има Такъв Народ няма причина да си отмъщава на новата партия, че не са харесали техните оферти за министър председател на предходните избори - Политическа партия тогава ги нямаше ", журналистът Иван Бакалов с обява в обществените мрежи.

" Ако Има Такъв Народ държи на своето и се стигне до нови избори, най-вероятно Има Такъв Народ изобщо няма да ги има в идващ парламент, тъй като българите желаят най-сетне държавно управление, и то без ГЕРБ. Повече от две към едно са гласовете против ГЕРБ. Ако Слави Трифонов желае да си пъхне пръста в колелото, да спре това предпочитание, зъбчатите колела на публичното неодобрение ще го засмучат и смачкат, този път до дъно. "

 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР