Прави кичури, падащи свободно върху лицето ѝ. Това е само

...
Прави кичури, падащи свободно върху лицето ѝ. Това е само
Коментари Харесай

Меган сменя стила, започна с прическата - slava.bg

Прави кичури, падащи свободно върху лицето ѝ. Това е единствено началото в смяната в стила на Меган Маркъл, която ще забележим в идващите месеци. Появявайки се с нова прическа, брачната половинка на принц Хари сподели, че към този момент е по-спокойна и се усеща чудесно надалеч от кралското семейство.

По време на видеоразговор за акцията на United Nations Foundation’s, младата майка впечатли феновете с освежената си коса. Тя е на пластове и е много по-дълга от нормално.

Мнозина сметнаха, че Меган си е поставила екстеншъни. Други означиха, че досега тя все прибираше или къдреше леко краищата си, та мъчно бихме определили каква е същинската им дължина.

Стилистът Джеймс Джонсън разяснява пред Daily Mail, че прическата на Маркъл не е нищо изключително и всеки може да си я направи у дома. Но тя носи прикрито обръщение, нещо от сорта: „ Вижте ме, към този момент съм свободна! “. По думите му, с нея тя наподобява по-професионално и приказва, че към този момент не е толкоз напрегната както когато бе херцогиня на Съсекс и кралските протоколчици единствено я притискаха.

Още откакто Хари и Меган оповестиха, че желаят да изоставен Англия и се откажат от своите трофеи, коафьор разгласи, че чака майката на дребния Арчи да разчупи прическата си и да изненада всички с смяна в стила.

Тъй като известната двойка към момента съблюдава обществена изолираност, следва да забележим дали актрисата ще се върне към обичаните облекла и аксесоари в своя дрешник.

Междувременно брачната половинка на принц Уилям – Кейт Мидълтън и етърва на Меган маркъл, също е с нова прическа. Тя реши да подвие леко дългия си бретон, разграничен с път през средата. Освен това добави лек нюанс в цвета.

Източник: tialoto
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР