Правете любов, а не война. Порнозвездата Илона Сталер, известна още

...
Правете любов, а не война. Порнозвездата Илона Сталер, известна още
Коментари Харесай

Чичолина, която избира любовта пред войната, призна, че има интересно предложение за руския президент

Правете обич, а не война. Порнозвездата Илона Сталер, известна още като Чичолина, която е на 71 година, е подготвена на всичко, с цел да подкрепи международния мир. Ето какво предлага палавата италианка, споделено в изявление за испанския „ Паис “.

„ Аз съм срещу войните. Моето мото е мир, обич, не на войната. Ако Путин подпише спокойно съглашение, аз му предлагам една нощ с мен “, споделя Чичолина.
 
                             

Вестникът напомня сходни нейни оферти, отправени към тогавашния иракски деспот Саддам Хюсеин при започване на войната в Персийския залив, а по-късно и към Осама бин Ладен през април 2006 година, с цел да има мир по света, написа " Телеграф ".

Междувременно порнозвездата разкри пред изданието, че била подготвена за сензационно завръщане към сцената, която изоставя през 1989 година, когато взема решение да се отдръпна от киното.

„ За един милион евро можех да си помисля да направя нов порно или сексуален филм, може би в жанр лейди Чатърли ", разсъжава някогашната актриса, която от 1987 година до 1992 година беше и член на Камарата на депутатите на Италия след избирането й от редиците на Радикалната партия.
 
                             

По това време тя стана празнуваше политическия си успех по улиците на Рим с мъже, които я заобикаляха и се тълпяха, с цел да я погалят...

„ Чувствах се феминистка, тъй като използвах секса като игра и във всеки случай аз бях тази, която използвах мъжете като полови обекти “, изясни тя пред „ Паис “.
Световният ред

Чичолина, която чества половин век в развлекателната промишленост, желае да снима и филм за живота си.

„ В порноиндустрията няма насила. Вие сте свободни да употребявате тялото си. Не съм виждала тъмната страна на порнографията. Филмите ми летяха от рафтовете, бяха красиви, с завладяващи истории. Превърнаха се в обект на поклонение по целия свят “.

 

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР