Прав си, Стефане. Но от депутатска заплата вила не се

...
Прав си, Стефане. Но от депутатска заплата вила не се
Коментари Харесай

Ал. Йорданов: От депутатска заплата вила не се вдига. Не стигат парите. Трябват пари +. Затова нямам

" Прав си, Стефане. Но от депутатска заплата вила не се подвига. Не стигат парите. Трябват пари +. Нали ме разбираш. " Разбирам те, споделя Стефан. Ти не си като Рашков и по тази причина те почитам ". Отвръщам: " Ти пък откри с кого да ме сравняваш. Рашков е неосъществим. "

Този роман разгласява на профила си в обществените мрежи евродепутатът от обединението ГЕРБ-СДС Александър Йорданов.

Според обявата, той прекарва почивката си на българското Черноморие: " А през днешния ден към този момент съм на плажа. Пълно с народ. По-хубаво е от Гърция. Защото е България. "



Вижте какво написа евродепутатът на профила си:
" НЕУДОБНИ ДУМИ: РЕАЛНОСТ   Спира ме през вчерашния ден по здрач комшия от блока, в който пребивавам. " Мога ли, споделя, да те запитвам нещо, господин Йорданов. " Разбира се, давам отговор. И следва питането: " А бе, господин Йорданов, ти от 30 и недостатък години си в политиката, народен представител беше, ръководител на Народното събрание, дипломат и в този момент си в Брюксел, не събра ли пари най-малко за една виличка край морето, ами още в този блок живееш. Аз те знам още от времето, когато отпътува боец. И все си си тука. Ние с тебе сме връстници, само че ти си ме не запомнил. " Не съм те не запомнил, отговорих, единствено гдето името ти ми се губи. " Стефан съм бе Сашо, Стефан ", споделя ми съседът и чака отговор на " основния " въпрос: за виличката. Няма по какъв начин. Отговарям: " Прав си, Стефане. Но от депутатска заплата вила не се подвига. Не стигат парите. Трябват пари +. Нали ме разбираш. " Разбирам те, споделя Стефан. Ти не си като Рашков и по тази причина те почитам ". Отвръщам: " Ти пък откри с кого да ме сравняваш. Рашков е неосъществим. " И като заточихме една приказка, край няма. Бирата, която бях купил от кварталния магазин се стопли. Но пък разбрах, че Стефан не може да понася рашковците и тия сякаш демократи от Демократична България, които желаят да станат като тях. А през днешния ден към този момент съм на плажа. Пълно с народ. По-хубаво е от Гърция. Защото е България. "   По материала работи Геновева Михайлова
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР