Пратката с помощ, която можеше да изхрани повече от 1

...
Пратката с помощ, която можеше да изхрани повече от 1
Коментари Харесай

Защо отчаяно необходимата помощ не достига до хората в Газа

Пратката с помощ, която можеше да изхрани повече от 1 милион палестинци за един месец, изчезна в израелското пристанище Ашдод в продължение на седмици. Тогава израелските управляващи споделиха, че обезверено нужните доставки не могат да бъдат освободени.

Пратката с ориз, брашно, нахут, захар и олио за готвене, дарена от Турция, е една от многото колета, изправени пред блокажи отвън Ивицата Газа даже защото организациите на Организация на обединените нации предизвестяват, че най-малко една четвърт от обсаденото население на линията е изправено пред апетит.

Мартин Грифитс, филантропичният началник на Организация на обединените нации, във вторник сподели, че жителите на Газа „ гледат гибелта в очите: те нямат доста храна, съвсем няма достъп до медицински грижи, няма къде да спим, няма къде да отидем безвредно “. „ Никаква отдаденост и благосклонност не са задоволителни, с цел да поддържат милиони хора живи, нахранени и предпазени – до момента в който бомбите падат и помощта е задушена “, сподели той.

Четиримесечната война на Израел против Хамас донесе опустошаване на палести...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР