Пратиха в затвора 79-годишна жена заради хранене на бездомни котки.

...
Пратиха в затвора 79-годишна жена заради хранене на бездомни котки.
Коментари Харесай

Храненето на бездомни котки вкара в затвора 79-годишна

Пратиха в пандиза 79-годишна жена поради хранене на бездомни котки. Нанси Сегула от Гарфийлд Хайтс съобщи, че почнала да се грижи за писаните преди няколко години, когато те идвали в задния й двор.

" Имах комшия, който гледаше няколко котки. Премести се и ги остави. Започнах да ги храня, тъй като се притеснявах да не умрат от апетит. Освен това обичам котки ", сподели Сегула пред локалния ефирен канал WJW.

Но съседите на дамата се оплакали в полицията, която й отправила няколко предизвестия. При последната аудиенция от чиновниците на реда на 79-годишната жителка на Охайо било подредено да се яви пред арбитър, който е взел решение да я вкара за 10 дни в пандиза. Жената би трябвало да изтърпи наказването си от 11 август.

Сегула е наказана по разпоредба, която прави нелегално храненето на бездомни кучета и котки, само че не счита, че би трябвало да влиза в пандиза за подкрепяне на животните. " Това е прекомерно огромна присъда за мен поради това, което върша. А има толкоз доста хора, които правят в действителност неприятни неща ", счита дамата.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР