Пръстеновидно слънчево затъмнение ще се случи в събота, 14 октомври

...
Пръстеновидно слънчево затъмнение ще се случи в събота, 14 октомври
Коментари Харесай

Октомври носи две опасни затъмнения

Пръстеновидно слънчево затъмнение ще се случи в събота, 14 октомври 2023 година Слънчево затъмнение настава, когато Луната премине сред Земята и Слънцето, изцяло или отчасти блокирайки изображението на Слънцето от фена на Земята. Пръстеновидно слънчево затъмнение поражда, когато забележимият диаметър на Луната е по-малък от този на Слънцето, блокирайки по-голямата част от слънчевата светлина, и кара Слънцето да наподобява като пръстен. Пръстеновидното затъмнение се появява като отчасти затъмнение над повърхност от Земята с широчина хиляди километри.

В събота, 28 октомври 2023 година, ще има отчасти лунно затъмнение. Ще бъде изцяло очевидно над Европа и по-голямата част от Азия и Африка, издигайки се над крайната Източна Америка и на запад над Австралия.

Астролозите от дълго време са забелязали резултата на затъмненията върху хората. Когато настъпи слънчево затъмнение, човек просто не може ясно, рационално, уравновесено да прави никакви дейности. Ето за какво по време на слънчево затъмнение е по-добре да отложите всички значими въпроси, изключително тези, свързани с парите.

Слънчевото затъмнение усилва риска от сърдечносъдови болести. Има повишаване на напрежението и напрежението в връзките сред хората и в обществото, повишаване на радикалните трендове в света.

По време на слънчево затъмнение децата могат да имат бодърствуване, страховете доста постоянно се изострят. При възрастни, заети с ежедневни действия, може просто да има някаква смяна в настроението, отмалялост или нервност.

По време на лунните затъмнения хората могат да изпитат неразбираема тревога, безпокойствие, съмнение, меланхолия или назад – нараснала възбудимост, настъпателност и неодобрение. Всичко зависи от самостоятелното усещане, написа " Ретро ".
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР