Практикантската програма на Vivacom бележи рекорден интерес това лято сред

...
Практикантската програма на Vivacom бележи рекорден интерес това лято сред
Коментари Харесай

Практикантската програма на Vivacom – перфектно място за старт на кариера в телекомуникациите

Практикантската стратегия на Vivacom бележи рекорден интерес това лято измежду възпитаници из цялата страна. Вече над 230 възпитаници от 10, 11 и 12 клас в механически учебни заведения в България се срещат от близко със света на телекомуникациите. Младите гении имат опцията да се учат от най-хубавите в бранша в основните механически дирекции във Vivacom -  „ Предоставяне и поддържка на услуги “, „ Оперативно ръководство на мрежата “, „ Фиксиран достъп ” и „ Информационни технологии “.

„ За нас е мотивиращо за поредна година да предаваме дългогодишния си опит и експертиза на надарените възпитаници. Щастливи сме, че можем да подплатим с доктрина и процедура пристрастеността към технологиите на толкоз доста любознателни младежи още до момента в който са в учебно заведение. Несъмнено шансът за сполучлив старт се усилва неведнъж при съчетанието на познания и опит от действителна работна среда. Друго огромно преимущество на програмата ни е, че не е съсредоточена единствено в столицата, а обгръща 6 града в страната “, сподели Цветан Хранков, шеф „ Предоставяне и поддържка на услуги “ във Vivacom.
-->
Практикантската стратегия на Vivacom неколкократно се потвърди като ужасно място за нахлуване в света на телекомуникациите. Тя дава отговор на всички модерни условия за успеваемост, а точно: даване на действителен опит в работна среда, ангажиране на умел наставнически екип, реформаторски метод и разнообразни образования.

Това лято възпитаници от София, Пловдив, Варна, Бургас, Стара Загора и Сливен ще имат опция да прекарат една незабравима и потребна лятна почивка и да положат начало на своя професионален път в телеком бранша. Младите гении освен ще схванат от първо лице каква е работата в един от най-високотехнологичните и новаторски браншове, само че и ще добият работни привички на най-високо равнище.

Денят на един практикант във Vivacom минава в стегнат график под упътванията на умел наставнически екип в безвредна среда. А първото нещо, което учат и ще бъде главно по пътя на кариерното им израстване, е по какъв начин да удовлетворят желанията на клиента - едно от най-важните умения в света на телекомуникациите.

В края на програмата най-хубавите практиканти ще имат опция за своя старт в кариерното си развиване във Vivacom и тъкмо това е измежду водещите преимущества на практическото образование. Седем от участниците в миналогодишната стратегия към този момент работят на половин ден във Vivacom, а един от учениците сполучливо изкарва летен стаж в компанията. До в този момент четирите издания на Vivacom Практикантска стратегия са минали близо 100 възпитаници.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР