Практични и много лесни за изпълнение идеи за декорация на

...
Практични и много лесни за изпълнение идеи за декорация на
Коментари Харесай

Декорация на врата – 6 интересни идеи

Практични и доста лесни за осъществяване хрумвания за украса на врата

Ако сте отегчени от вратите във вашата къща или апартамент, ще ви дадем няколко хрумвания, които можете да употребявате, с цел да ги украсите.

Много хора не осъзнават, че има огромно многообразие от благоприятни условия да украсите вратите и да ги извършите да наподобяват красиви. Научете се да декорирате порти с тези шест хрумвания, които ви даваме по-долу.

Полубоядисан жанр

Полубоядисаният жанр е нов, занимателен и доста автентичен. Ако в дома ви към този момент има стаи с този жанр, можете да се възползвате и да боядисате вътрешността на вратите си по същия метод. Използвайте единствено с един цвят и боядисайте вратата си доникъде. Можете да опитате това отвесно или хоризонтално.

Боядисване с два цвята

Боядисването с два цвята ви дава опция да създадете нови пространства, които в началото са били скучни във вашия дом. Можете да употребявате мрачен цвят и доста ярък, с цел да изпъкне вратата. Възползвайте се от тази концепция. В свободното си време създавайте рисунки или скици на хрумвания, които харесвате.

Геометрични фигури

Ако сте фенове на симетрията или геометричните фигури, би трябвало да обмислите боядисването на вратата си с тях. Можете да рисувате правоъгълници, квадрати, кръгове и триъгълници. Или можете да ги съберете дружно, с цел да създадете спретнат модел. Можете да употребявате един модел или няколко. Тествайте го първо с молив, с цел да сте сигурни, че ви харесва. Ако начертаете какво желаете да извършите, преди да го извършите непрекъснато, ще се получи добре.

Боя за дъски

Боята, която използваме за черни дъски е идеално решение. Можете да го нанесете върху всяка повърхнина, която желаете. Вази, стени, чаши, саксии и явно на вашата врата. Развеселете се и украсете вратите с черна багра за дъска. Можете да създавате красива рисунка всеки ден или да запишете това, което не желаете да забравите, преди да напуснете дома си.

Използвайте винилови лепила

Виниловите лепила също са декоративни детайли, които дизайнерите постоянно употребяват в пространствата през днешния ден. За детските стаи можете да употребявате украсителен винил с изображения на животни, герои или шарки. Има огромно многообразие за избор на пазара.

Ако имате по-селски жанр в дома си, можете да употребявате винил, който се свързва с природата. Можете да намерите дървета, които заемат цялата повърхнина на една врата.

Декорация на врата с плат

Можете да извършите дребни декоративни предмети с плат като панделки, цветя или каквото ви харесва. Използвайте разнообразни цветове и текстури и ги залепете на вратата. Тази опция ще наподобява красиво в детски или тийнейджърски спални. Освен това, в случай че запазите няколко части плат или употребявате остарели облекла, можете да ги рециклирате и употребявате наново, с цел да извършите тези красиви орнаменти и да украсите вратите си.

Инфо: https://decortips.com/

Източник: popantofi.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР