Прага. Отвсякъде ни говорят: Русия ни заплашва“ (но как?), Русия

...
Прага. Отвсякъде ни говорят: Русия ни заплашва“ (но как?), Русия
Коментари Харесай

Parlamentni listy : Русия заплашва Европа с традиционните си ценности

Прага. Отвсякъде ни приказват: „ Русия ни заплашва “ (но по какъв начин?), „ Русия въздейства на публичното мнение “ (как, в случай, че е известно с кой си имаме работа?), „ Русия въздейства на изборите “, „ Русия ни връща комунистите “, „ Русия, Русия... “
Русия – по Чешката телевизия (редакторът й Карас търси интензивно способи да очерни още по някакъв метод Русия), Русия – по радиото, където се изричат странни „ специалисти “, които пропагандистката машина на либералите вади като зайци от шапката си и които за безброй. За Русия приказват на всички места и с Русия плашат отвред, написа авторитетното чешко издание Parlamentni listy в материал, показан без редакторска интервенция.

Понякога ми се коства, че ще отворя хладилника си и върху мен ще скочи Путин и ще стартира да ми въздейства или да ме заплашва.
Фактът е, че колкото по-лошо се оправят Европейският съюз и Съединени американски щати, толкоз по-добре наподобява съветският режим. Но това не въздейства по никакъв метод на нашите пропагандисти и не ги кара да се замислят по никакъв метод.
Дали Русия в действителност е толкоз рискова за Европейския съюз? Отговорът е явен: Разбира се!
И по този начин... по какъв начин?
Казано с една дума – традиция!
Каква е съветската действителност, в случай че се абстрахираме от пропагандистките антируски клишета? Съвременна Русия е доста по-далеч от социализма, в сравнение с актуалният Европейски съюз. Да, в Русия страната е мощна (иначе тя би потънала в безпорядък, както безапелационно удостовери Елцин), само че като цяло там царува пазарна стопанска система. Така че може би единствено тези, които в действителност не знаят нищо за Русия, могат да бъдат сплашени с комунизма.
Русия обаче в действителност заплашва Европейския съюз, като пази най-неприемливата идеология за Европейски Съюз. По създание тя е диаметрално противоположна на идеологията на Съюза и се състои в поощряване на традициите и отменяне на въздействието на „ гражданското общество “ върху политическите събития.
Русия деликатно съблюдава и съхранява националните обичаи.
Русия учи децата си да почитат и съблюдават тези обичаи.
Патриотизмът в Русия е уважаван и не е презиран по същия метод, както в Европейски Съюз.
Родина, като федерация на народите, които живеят дружно в мир и съдействие, значи доста за елементарните хора в Русия.
Ислямът се третира с почитание в Русия (почти една трета от жителите на Руската федерация са мюсюлмани), само че там те възпират разширението му.
В Русия не се увличат от болен джендъризъм и краен феминизъм. Жените имат същите права, каквито и мъжете, само че никой не смята дамите и мъжете за идентични.
В Русия си разрешиха да се откажат от пропагандата на странни „ малцинства “, там не провеждат гей-паради и маршове в поддръжка на марихуаната.
В Русия нестопанските организации, финансирани от чужбина и корумпиращи обществото с политически стратегии, не играят първа цигулка.
Организациите с нестопанска цел не мътят главите на съветските деца в учебните заведения. Там историята не се пренаписва и към момента почитат бойците, паднали през Втората международна война. Организации с нестопанска цел, които получават финанси от чужбина, би трябвало намерено да го признаят. Сорос няма фондация в Москва.
Военният церемониал в чест на годишнината от края на Втората международна война съвършено показва всички тези полезности. Забележително е, че маршируващите подразделения на кадетите, момчетата и девойките в униформа, удостоверяват решимостта на по-младото потомство да пази Русия по същия метод, по който са я защитавали техните дядовци. Те също по този начин демонстрираха престижа на военните занаяти и уважението към офицерите. Преминалата през площада военно-транспортна и бойна техника сподели, че Русия може да си разреши мощна войска. Всички тези полезности, които в продължение на 30 години бяха недооценявани и забравяни у нас.
Спомних си известната мисъл, че оня, който е прековал мечовете си в плугове се е обрекъл на това, да оре за тези, които не са създали това.
Тази година повече от един милион души взеха присъединяване в похода на „ Безсмъртния полк “ и те отидоха да почетат паметта на героите, макар мощния дъжд. Изненадващо никой от деятелите не се опита да наруши хода на това събитие (за разлика от Карлови Вари). Хиляди доброволци взеха присъединяване в организирането на марша.
Един от лозунгите се отличаваше с изключително бездънен смисъл: „ Благодаря ти, дядо за свободата! “ Спомних си, по какъв начин безчувствено се отнася нашата страна към старците, които са заставени да живеят в беднотия с мизерните си пенсии, забравяйки за това, че те са работили за нашата страна, а доста от тях са воювали.
По този метод Русия показва образно всички обичайни полезности, които в Европейския съюз, най-малко в Западна Европа, либералите към този момент са съумели да подтиснат и съвсем унищожат.
И по този начин, най-сетне може да се формулира с какво Русия заплашва западната „ демократична народна власт “: прям национализъм, почитание към традициите, признателност към предците за отбраната на родината и оцеляването на народа. Накрая ще посочим най-страшното за всички самозвани евронравоучения: Русия (помислете си единствено!) култивира тези полезности в своите деца и презира тези, които трескаво работят за разпадането на обществото и обичайните национални и фамилни полезности.
Така Русия заплашва Европейския съюз не с военна мощ, а със силата на здравия разсъдък, уважението към историята и предците. Ето за какво е належащо да се постановат от ден на ден и повече нови (безсмислени) наказания против Русия. Ето за какво в чешките медии, които „ обичат истината “, има непрекъсната акция против Русия.
А този, който възразява против антируската измама, е „ съветска хлебарка “ и путински сътрудник!
И по този начин, на въпроса в заглавието: „ Трябва ли да се опасяваме от Русия? ” - можете да отговорите: „ За всеки е друго “. Консервативните традиционалисти и патриоти не се опасяват от Русия.

Превод и редакция: Иван Христов
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР