ПП ГЕРБ-Враца стартира кампания в подкрепа на талантливи деца под

...
ПП ГЕРБ-Враца стартира кампания в подкрепа на талантливи деца под
Коментари Харесай

ГЕРБ-Враца стартира кампания в подкрепа на талантливи деца под надслов „Подкрепа за деца таланти“ /снимки/

ПП ГЕРБ-Враца започва акция в поддръжка на надарени деца под надпис „ Подкрепа за деца гении “, научи организация BulNews.
В рамките на самодейността представители на ГЕРБ-Враца ще оказват помощ на деца и младежи с изявени способности и качества в областта на културата, изкуството и спорта. Целта на акцията е поощряване на развиването на младите гении. Началото й бе обещано от Цветелина Николаева, зам.- ръководител на Общински съвет - Враца, и Сашка Александрова, общински консултант от групата на ГЕРБ Враца. Те се срещнаха с Елица Стефанова – млад лауреат в редица национални и интернационалните музикални състезания,чието образование ще бъде подпомагано от ГЕРБ - Враца. Елица има неоспорим гений, който би трябвало да се култивира и надгражда за в бъдеще. "За нас е същинска наслада и наслаждение, че деца като Елица популяризират нашия град и район! Щастливи сме, че можем да спомогнем за нейното развиване. Желаем й здраве и още доста триумфи! “, показа Цветелина Николаева.
„ Бихме желали да Ви поздравим за това, което вършиме за децата на Враца! Вие успявате да разгърнете техния капацитет и това е видно както за нас, по този начин и за врачанската общност. От сърце Ви желаем с присъщата Ви безрезервност, професионализъм и самообладание да сте в поддръжка на гениите на Враца. “ С тези думи общинският консултант от ГЕРБ Сашка Александрова се обърна към учителя по пиано госпожа Олга Младенов.
Елица Стефанова и нейния музикален възпитател Олга Младенова благодариха за оказаното внимание и поддръжка по пътя на развиването на един очевиден гений.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР