ПП-ДБ застанаха до мафията. Изборът си е техен. Нашият избор

...
ПП-ДБ застанаха до мафията. Изборът си е техен. Нашият избор
Коментари Харесай

Георги Георгиев от БОЕЦ: ПП-ДБ застанаха до мафията, предателства не прощаваме

" ПП-ДБ застанаха до мафията. Изборът си е техен. Нашият избор от 10 години е: безкомпромисна гражданска борба против мафията и корупцията, завладяли страната ни! Битката продължава! ", написа Георгиев във Facebook.

Той се оплака, че политиците от Политическа партия и Демократична България спрели да му дават отговор на телефонните повиквания. 

" РЯЗКО и всеобщо депутатите от ПП-ДБ стопираха да си подвигат телефоните и се изпокриха в миши дупки. С доста малко изключения. След малко стартирам да ги отбелязвам един по един — всички тигри и тигрици, които пред мен и БОЕЦ са давали дума и обети, че НЯМА да се допрян до ГЕРБ по какъвто и да е метод! ", гневи се още Георгиев.

Той напомня, че ПП-ДБ се договарят с Бойко Борисов тъкмо сега, когато от БОЕЦ са внесли сигналите против Борисов, Гешев и Пеевски.

" В момента Министерство на вътрешните работи ме търсят, с цел да ми повдигне прокуратурата нови, следващи, обвинявания по поръчка на мафията, а ПП-ДБ, вместо да поддържат БОЕЦ и жителите — те застават до мафията! Това се назовава ПРЕДАТЕЛСТВО! А БОЕЦ изменничества към жителите не прощаваме ", декларира Георги Георгиев, като се заканва, че борбата продължава.



Междувременно още няма публични позиции от сътрудниците на Политическа партия в обединението по решението за министър председатели на ротация.

Зеленото придвижване разгласи, че ще вземе отношение " във връзка на информацията за реализация на втория мандат с ротация сред Николай Денков и Мария Габриел " на съвещание на Националния съвет в сряда - 24 май. От ДСБ и " Да, България " също още пазят мълчание  и нямат обществени мнения, нито публична позиция.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР