ПП-ДБ щели да подкрепят отделна комисия за Балкански поток и

...
ПП-ДБ щели да подкрепят отделна комисия за Балкански поток и
Коментари Харесай

ПП-ДБ искали отделни комисии за „Турски поток“ и „Лукойл“

ПП-ДБ щели да поддържат обособена комисия за Балкански поток и обособена за „ Лукойл “, увери Венко Сабрутев.

„ Ще подкрепим обособена комисия за „ Лукойл “, в случай че господин Борисов не го е боязън, дано поддържа комисия за „ Турски поток “, съобщи той в коридорите и добави, че и те не разбирали какво тъкмо ще има в комисия за „ Лукойл “, само че били за бистрота. 

„ Няма да допуснем обединение на двете тематики “, добави Сабрутев. „ Само вижте страха в очите на Борисов “

Кирил Петков посочи, че в случай че ГЕРБ-СДС желаят да приказват за „ Лукойл “, ще получат ръководител от тяхната парламентарна група.

Кирил Петков напомни четирите значими тематики, които да са във фокуса на 49-ото Народно заседание: Още на следващия ден да се вкарат в дневния ред разпоредбите за Антикорупционната комисия; Законът за отбрана на лицата, които подават сигнали.

Знам, че ГЕРБ се тормозят от този закон, само че дано го приемем бързо, прикани Петков.

Третият закон, е законът за персоналния банкрут. Четвъртото нещо е пътната карта за енергетиката.

Тези четири неща, в случай че бъдат изпълнени в идващите четири седмица, България ще получи 1,2 милиарда лв.. Тогава към този момент може да приказваме за повишение на пенсиите за непрекъснато и ще приказваме, че бюджетът може да бъде изпълнен. Всичко друго е замазване на очите, съобщи Кирил Петков.

„ Както ние сме декларирали, че сме в очевидна коалиция с Демократична България, по този начин и ГЕРБ и Движение за права и свободи би трябвало да заявят също, че са в коалиция. Това е като среща на две обединения. Пеевски И Борисов да кажат, че работят дружно “, съобщи Петков.

Той увери, че си приказват по телефона и не са се срещали: „ Когато става дума за обединението ГЕРБ-ДПС, индивидът, с който може да се приказва, е Делян Пеевски. Да, от време на време може да се приказва с Борисов, само че когато би трябвало да се вземат решения в ГЕРБ или Движение за права и свободи, би трябвало да се приказва с Пеевски “.

 


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР