ПП-ДБ се готвят да поискат оставката на Росен Желязков като

...
ПП-ДБ се готвят да поискат оставката на Росен Желязков като
Коментари Харесай

ПП-ДБ ще искат оставката на Желязков

ПП-ДБ се готвят да изискат оставката на Росен Желязков като ръководител на Народното събрание. Причината е отхвърли му да даде думата на шефа на НЗОК Станимир Михайлов, който депутатите смъкнаха от поста по-рано през днешния ден. Той дойде в пленарната зала, само че Желязков не му даде думата да се изкаже.

" В момента мислим концепция всичките чувания на министри да не стопират даже по време на акция. Второто нещо, което се замисляме, е след днешните дейности дали да не желаяме оставката и на ръководителя на Народното събрание ", сподели Кирил Петков пред публицисти в Народното събрание.

Дали ПП-ДБ ще желаят оставката на Желязков ще се реши през днешния ден на заседание на парламентарната група.

" Беше невиждано. Да имаш човек, който е в зала, отдръпнал си е оставката и в този миг да кажеш: " Няма да го изслушваме и ще му гласуваме оставката ", за която към този момент знаехме, че е оттеглена, съгласно мен е задоволително съображение да му се изиска оставката ", сподели Петков.

Споровете по свалянето на Станимир Михайлов продължиха малко над два часа, като ГЕРБ и Движение за права и свободи направиха едвам няколко изявления. 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР