ПП-ДБ не изневериха на себе си – отново направиха опит

...
ПП-ДБ не изневериха на себе си – отново направиха опит
Коментари Харесай

ПП-ДБ не изневериха на себе си – отново направиха опит за панаир, излизайки обидени

ПП-ДБ не изневериха на себе си – още веднъж направиха опит за панаир, излизайки афектирани. Това написа в собствен коментар Цветеслава Гълъбова.

SafeNews го разгласява без редакторска интервенция:

Гледах срещата при Президента. ППДБ не изневериха на себе си – още веднъж направиха опит за панаир, излизайки афектирани. От какво сте афектирани, хорица несъстоятелни. Че нали вие сътворихте това, вие се подиграхте с главния ни закон, вие взривихте публичния контракт с малоумщините си. В нашия език има доста хубави поговорки и някои леко нецензурни изрази за детското ви държание. Едната е „ не сакам на мене да ми е добре, а на вуте да му е зле “ и „ кой ми с… в гащите “. Вие, чада недоправени, вие сътворихте това, което се случи през днешния ден. Какво очаквахте – Президентът да не извърши конституционните си отговорности, с цел да ревнете отново и да желаете отстраняването му.

Хайде, стига с евтините ви номера

Нямали били доверие на някои от министрите. Ако това е мотив, да ви кажа под секрет, че ние и на вас нямаме доверие. И то през цялото време на „ СГЛОБКАТА “, както ви кръсти вашата манивела и интелектуален исполин бориславова. Да, нямаме ви никакво доверие – това се виждаше и от социологическите изследвания, само че вие ни управлявахте на инат и макар нашето съмнение. И в този момент, хоп, би трябвало всички да се преценяват с вас. Ами няма да стане. Вие се държите като капризно дете, което тропа с краче в магазина и желае всичко. Ако мама и тате удовлетворяват всичките му стремежи, то става умопобъркан, който желае света да се върти към него. И като не се получава по този начин, следват обществените плесници. Те работят извънредно възпитателно и вкарват в пътя. Ето в този момент вие ще ги получите и ще разберете най-накрая, че слънцето не изгрява с вас.

Ще си изсърбате всичката горчива попара, която сътворихте. Лошото е, че и ние я сърбаме

Апропо, през вчерашния ден, бидейки в Народно събрание във краткотрайната комисия, която би трябвало да създаде законодателните промени, гарантиращи правата на психологично болните, научих, т.е. беше ни обявено за бонусите в държавната администрация. Така че информацията е напълно същинска, беше обявена публично от народен представител. А пък ние ще събираме „ капачки за бъдеще “

Позицията в този коментар отразява персоналното мнение на създателя и може да се разграничава от тази на SafeNews

Коментарът й е предизвикан от реакцията на Кирил Петков при срещата с президента

След като чу имената на министрите, той разгласи, че е афектиран от някои от кандидатурите. След това тримата с Христо Иванов и Атанас Атанасов станаха и напуснаха залата.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР