ПП-ДБ искат оставката на вътрешния министър заради протестите снощи. Това

...
ПП-ДБ искат оставката на вътрешния министър заради протестите снощи. Това
Коментари Харесай

ПП-ДБ искат оставката на вътрешния министър заради протестите снощи


ПП-ДБ желаят оставката на вътрешния министър поради митингите нощес. Това разгласи в Народно събрание съпредседателят на парламентарната група Кирил Петков. Също по този начин от обединението упорстват и за отдръпването на Борислав Михайлов от поста президент на Българския футболен съюз.

За настояването им е известен и министър председателят акад. Николай Денков, само че Петков не сподели какъв отговор са получили депутатите.

„ Ясно се разгласяваме за оставката на Боби Михайлов, този човек би трябвало да си отиде оптимално бързо. Искаме оставката и на Калин Стоянов. Това, което видяхме е неприемливо. Не може хора да бъдат пребивани по заведения. Той би трябвало да понесе своята отговорност “, настоя Кирил Петков.

По-рано от столичната полиция оповестиха, че задържаните след безредиците нощес са 33 души. Според шефа на Столична дирекция на вътрешните работи Любомир Николов случилото се нощес е невиждано нарушение на публичния ред със сериозна експанзия и с висока степен на риск.

По думите му, в случай че чиновниците на реда не са реагирали, са щели да пострадат доста почтени жертви и да има повече вреди. Много служители на реда и протестиращи са потърпевши нощес при спора към стадиона. Започва и инспекция по сниманото в клиповете към стадиона.

Още по тематиката:
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР