ПП-ДБ имат склонност да създават митове поради неспособност да произвеждат

...
ПП-ДБ имат склонност да създават митове поради неспособност да произвеждат
Коментари Харесай

Тома Биков: ПП-ДБ имат склонност да създават митове поради неспособност да произвеждат разказ

„ ПП-ДБ имат податливост да основават легенди заради некадърност да създават роман. „ Турски поток “ има геополитическо значение и е напълно в интерес на България “. Това сподели депутатът от ГЕРБ Тома Биков.

По думите му, няма по-печелившо държавно дружество от „ Турски поток “.

„ Проектът не е неблагоприятен за България. Това излиза наяве от данните. До момента един милиард и триста милиона са влезнали по този план, който е 100% български. Той коства 3 милиарда и ще бъде изплатен до края на 2025 година, след което започваме с чиста облага “, добави той.

ПП-ДБ имат податливост да основават легенди заради некадърност да създават роман

Според него,ПП-ДБ не могат да считат и заради тази причина са споделили, че облагата е по-малка.

„ В ГЕРБ нямаме комплекс от този план. Радваме се, че предложиха комисия за него “.

Тома Биков разяснява и изчезналата пътна карта.

„ Как да я няма? Когато Петков беше министър председател, той го беше изискал и получил. Атанас Атанасов споделяше, че го е чел. Това е проект за деяние какво вършим. ПП-ДБ го назовават стратегически документи, а то е паметна записка “, сподели Биков.

През 2017 година България подписва с Газпром пътната карта за развиване на газопреносната мрежа, напомня SafeNews. По-късно държавното управление на Бойко Борисов слезе от власт, а тя… изчезна. Няколко години по-късно група хакери, наричащи себе си „ Елфите “,  я откриха. Те я оповестиха за обмен, а средствата от нея щяха да пратят на Украйна. След като обаче не се появи искащ да я купи, те я разгласиха онлайн.

Източник: bTV

 

 

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР