ПП-ДБ, ГЕРБ и ДПС направиха крачка назад и се разбраха

...
ПП-ДБ, ГЕРБ и ДПС направиха крачка назад и се разбраха
Коментари Харесай

Крачка назад: Разрешението за внос на руски петрол ще отпадне от 1 март, а от 1 януари отпадат квотите за износ

ПП-ДБ, ГЕРБ и Движение за права и свободи направиха крачка обратно и се схванаха разрешението за импорт на съветски нефт да отпадне от 1 март, а от 1 януари да отпаднат квотите за експорт.Трите обединения отдръпнаха предходните си две оферти,за унищожаване на дерогацията от 1 януари на ГЕРБ и от 15 март-на ПП-ДБ.Сега трите партии готвят новия законопроект.Сериозни рецензии ръководещите получиха от опозицията. Темата през днешния ден следи Цветелина Катанска.

ЦВЕТИ ГОВОРИ: След близо два часа разискване депутатите по този начин и не съумяха да гласоподават нито едно от двете оферти за отпадане на дерогацията. Новият общ законопроект съвсем съответствува с предлагания от ПП-ДБ. От 1 януари се стопира износа на нефтопродукти създадени от съветски нефт, а от 1 март се стопира вноса на съветски петрол. Как депутатите стигнаха до това решение вижте.

СХР - Бойко Борисов, ГЕРБ-СДС
Аз мисля, че би трябвало да стъпим на това което сподели Европейска комисия и еврокомисарят - колкото можем най-скоро и никога Политическа партия Демократична България не трябва да се тормозят в случай че тя влезе незабавно.

Гарантирам, че в случай че влезе незабавно ГЕРБ няма да мръдне от позицията си - в случай че мръдне си давам оставката си от партията

СХР - Кирил Петков,
Дерогацията би трябвало да бъде прекратена на 1 март, за какво на първи март, по една доста значима причина, тъй като знаете, че да се понижи съветския нефт от нула до 50 лишава не доста време, само че от 50 до нула лишава време

Корнелия Нинова,
Помните ли по какъв начин нарекохме сегашната сглобка първоначално, нарекохме я съюз на едноръките джентълмени, тъй като тогава приказваха за джентълментско съглашение, само че по един представител от пп дб си бяха дали обещание да си отрежат по една ръка в случай че се съберат.

Кирил Петков в коридорите - дерогацията би трябвало да се приключи от 1 март, приканвам герб да си спазят и тази сделка. Борисов в коридорите - когато нещо е контрактувано с нас то минава, дерогацията би трябвало да влезе незабавно, подсигурявам найо, за какво пък найо, че в случай че не влезе незабавно, герб няма да мръдне, в случай че мръдне си депозирам оставката - герб освен мръдна, герб направи салто мортале - три оставки би трябвало да подаде до тази вечер борисов.

СХР - Корнелия Нинова, Борисов прави депутатите своите лични на маймуни, вкарва ги сутринта тук, изключителна точка, изключителна комисия, те гласоподават за, той щял да си подаде оставката, в случай че стане назад. Само че стана назад и те в този момент ще гласоподават назад.

СХР- Климент Шопов, Възраждане
Въпросът ми е, разбрахте ли се кой ще открадне рафинерията. Това е въпросът, тъй като е ясно, че в случай че се приключи дерогацията на съветски нефт, рафинерията няма по какъв начин да работи 100 % на неруски нефт.

СХР - Тошко Йорданов, Има Такъв Народ
Колеги сега обсъждаме 156 епизод от трети сезон от турския сериал, какво да вършим с лукойл и по какъв начин да го вземе. Жалки сте, ПП-ДБ сте жалки, тъй като това е следващия път в който си премервате желанията кой да свие бизнеса с горивата.

Последвайте ни във и Вече може да ни гледате и в
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР