Познаваме Рая Пеева покрай дългата й и доста бурна връзка

...
Познаваме Рая Пеева покрай дългата й и доста бурна връзка
Коментари Харесай

Артистичното семейство на Рая Пеева в сутрешен ефир

Познаваме Рая Пеева около дългата й и много бурна връзка с сътрудника й Явор Бахаров. Рядко обаче тя се появява в ефир с нейното артистично семейство - майка й е актриса от дълги години, а бащата й барабанист, създател в Импулст, Спринт - прелестни български групи. 

Семейството описа по какъв начин живота им минава през изкуството, Рая е отгледаха с обич към изкуството и измежду музикалните турнета на родните ни типичен рок групи и по театралните подиуми с майка си.

Рая не съумя да избяга от въпросите към половинката й явор, както е известно те постоянно са забъркани в кавги. Причината основно Явор с държание и действия на публични места, арести, както и други кавги към любовта им. Тя за пореденпът застана срещу клюките и сподели, че са дружно и не заплащат налог публично мнение, а нейният татко беше методичен и сбит като разяснява, че Явор е положително момче - приказват доста за футбол, музика и други тематики.

Рая Пеева е надарена и забавна, само че постоянно персоналната й връзка изпреварва театралната й известност, което не е доста прелестно. А връзките й с половинката са все на топа на устата, което не е прелестно, въпреки всичко фамилията я поддържа и това проличава. 

 

 

Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР