Познатията като разследващ журналист - от Биволъ, а сега от

...
Познатията като разследващ журналист - от Биволъ, а сега от
Коментари Харесай

Журналистът от BIRD Димитър Стоянов е задържан за заплаха с оръжие и хулиганство

Познатията като проверяващ публицист - от " Биволъ ", а в този момент от BIRD Димитър Стоянов е арестуван, стана ясно от профили в обществените медии.

Смята се, че той е нападнал чиновник на Национална агенция за приходите в кв " Хаджи Димитър " в София.



Министерство на вътрешните работи пусна къс текст:

" Във връзка с появили се спекулации, прецизираме че журналистът Димитър Стоянов е арестуван за 24 часа за безчинство и опасност с оръжие.

Задържането е след получен сигнал в полицията от жител. "

На клипа ясно се вижда по какъв начин Стоянов с камуфлажно яке беседва с руса жена, когато откъм гърба се появява човек. Тогава той реагира, като вади револвер.

Той е в ареста с 24-часова полицейска мярка. 
Подкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР