Позицията на Макрон да блокира присъединяването на нови членки на

...
Позицията на Макрон да блокира присъединяването на нови членки на
Коментари Харесай

Иво Христов: Позицията на Макрон е напълно обоснована

Позицията на Макрон да блокира присъединението на нови членки на съюза е изцяло обоснована . Евродепутатът Иво Христов изцяло споделя възгледите на френския президент стана ясно от присъединяване му в утринния блок на Българска национална телевизия.

Иво Христов счита, че би трябвало да се абстрахираме от нашата си българска логорея и да оставим на страна носталгичните връзки на безкрайни дарове без признателност с Македония.

Евродепутът от ПЕС разкритикува позицията на българското държавно управление , което счита, че може да се изчистят връзките с една историческа комисия и диалози. Той даде за образец твърдата и безкомпромисна позицията на Гърция, които са постигнали доста повече. В този смисъл Христов се съгласи с тезата, че Макрон е приключил черната работа на България , тъй като " в случай, че сме жертвали съвсем всичко останало, не може историята и езикът да бъдат разменна монета ".

Гърците удостоверяват мнението за себе си като далновидни, уточни Иво Христов, който счита, че Европейският съюз в това си положение не е кадърен да поема и нови членки най-много поради рецесията , в която се намира. " Съюзът не действа и в това си положение, какво остава при едни нови членки ", попита Иво Христов, съгласно който всички договарящи ще бъдат сложени в позицията на Турция - на безкрайни договаряния.

На въпрос какво би се случило със Западните Балкани при един подобен срив на очакванията за банкет и каква би била реакцията на геополитически играчи като Китай и Русия, Иво Христов удостовери, че всички те ще се опитат да влязат като въздействие в тези страни - " стопански, политически, не дай си боже и военно ", съобщи Христов.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР