Позицията на главния прокурор по законопроекта, който ще касае евентуалното

...
Позицията на главния прокурор по законопроекта, който ще касае евентуалното
Коментари Харесай

Крум Зарков: Крайно време е да решим проблема с главния прокурор

Позицията на основния прокурор по законопроекта, който ще касае възможното му следствие, е ясна и беше причина той да не бъде признат в предходното Народно заседание. Надявам се това да се случи в този момент. Ако имаме вяра на поръчките на политическите сили, това ще се случи. Така служебният министър на правораздаването Крум Зарков  Крум Зарков Крум Зарков е роден на 21 ноември 1982 г.   Завършва 9-а Френска езикова гимназия „ Алфонс дьо коментира готвената смяна в закона по отношение на това кой ще може да проверява основния прокурор у нас в ефира на Нова телевизия.

„ За всеки един български жител, който не е основен прокурор, допускам е изцяло обикновено, в случай че се наложи да бъде разследван, това да става от човек, който не му е директно зависещ. Това желаеме да стане и за основния прокурор. Защо той намира, че това е покруса – не знам. Аз мисля, че ние, които живеем с този естествен режим, не го намираме за прекомерно трагично ”. Така Зарков отговори на изявление в изявление на, в което обвинител номер едно назова законопроекта „ цялостна покруса ”.

Правосъдният министър разяснява и корупцията у нас. „ Мечтая за деня, в който битката против корупцията няма да зависи от сделка сред политическите партии. В който, правосъдната система ще санкционира, без значение от това кой е на власт и кой не. Този ден, коства ми се, доближава, само че към момента не е пристигнал. Ключова стъпка в тази посока може да направи настоящето Народно заседание. Моментът е назрял ”, сподели Крум Зарков  Крум Зарков Крум Зарков е роден на 21 ноември 1982 г.   Завършва 9-а Френска езикова гимназия „ Алфонс дьо.

Министърът разяснява и работата на Комисията за противопоставяне на корупцията и за лишаване на нелегално добитото имущество: „ Аз следя работата на КПКОНПИ и не мисля, че е замръзнала. Политическата рецесия и невъзможността да се образува болшинство направи невероятно доста промени. Доколкото съм осведомен, КПКОНПИ действа и прави своите промени. Какво би трябвало да прави, е въпрос на законодателна самодейност ”.

Зарков не пропусна и тематиката за домашното принуждение. По думите му отрасловото министерство прави каквото може, само че законопроектът е бил отритнат. „ С Министерство на вътрешните работи беше подписан меморандум за оказване на помощ на хора, попаднали в сходна обстановка. Когато някоя жена се усеща застрашена и попадне в тази обстановка, когато се обади, ще се засилва Бюрото за правна помощ, ще се включи и юрист, което може да е от помощ. За страдание, живеем във време, когато насилието е навсякъде - вижда се. Проявлението му в домашна среда се вижда ”, сподели още той.

Крум Зарков  Крум Зарков Крум Зарков е роден на 21 ноември 1982 г.   Завършва 9-а Френска езикова гимназия „ Алфонс дьо беше безапелационен, че ротационното председателство на Народното събрание не е противоконституционно и го назова " джентълменско съглашение ".

Бившият народен представител от разяснява и проблемите в столетницата. По думите му водачът Корнелия Нинова още от първия ден на 40-ия парламент се е декларирала като съпротива на служебния кабинет, който обаче нямал политически нюанс. „ След всеки избирателен антирекорд на, аргументите бяха същите. Те бяха ясни още през април 2020 година Те са лични, организационни, политически. За страдание, вместо да се гледат аргументите, с цел да се търси решението, се търсят постоянно пояснения. Първо Има Такъв Народ ни бяха откраднали изборите, след това Политическа партия ни бяха откраднали електорат, в този момент друга партия. Конкурентна среда е политиката и не търпи недостатъци ”, съобщи Зарков.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР