Позиция на народния представител от ГЕРБ/СДС Бранимир Балачев, разпространена от

...
Позиция на народния представител от ГЕРБ/СДС Бранимир Балачев, разпространена от
Коментари Харесай

Измислено в ПП/ДБ: Като няма машини, ала-бала с бюлетини

Позиция на народния представител от ГЕРБ/СДС Бранимир Балачев, публикувана от пресцентъра на Политическа партия ГЕРБ-Варна:

Председателката на СИК от Промяната и Демократична България в с. Малорад Моника Йорданова е в ареста поради подправяне на бюлетини. Под крилото на властта и пред камерата за видеонаблюдение в изборната секция дамата  чертаеше кръстчета в интерес на Бай Цеко.

ПП/ДБ очевидно са намерили цаката на бюлетините, като няма машини. Важното е да има ала-бала. Това разяснява националният представител от ПГ на ГЕРБ/СДС Бранимир Балачев. Кой ли е Бай Цеко във Варна? И по какъв начин  може да са били прецакани другите поради него?

Най-лесният метод е с химикалката, като бюлетините на съперника се създадат недействителни – я с още едно кръстче, я с някаква точка, запетайка или друга драсканица.

Щом ПП/ДБ си драскат в бюлетините в с. Малорад, какъв е казусът да не го вършат и във Варна, попита риторично юрист Балачев. Това е сигурен метод Бай Благо да стопи гласовете на съперниците си. И да излезе на балотаж, като прецака „ Възраждане ”. Там разликата в гласовете за техния претендент за кмет Коста Стоянов и за листата за общински съветници е  значителна.

Явно е играла крепко химикалката с цел да стане „ ала-бала ”, позволява депутатът.

Истината се крие в чувалите със сътворени и преференциални недействителните бюлетини -  3 507.

 
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР